-FastLane
Black Pearl
westte 15 yaş altı çocuklar var eastte biz 20-35yaş arası arkadaşlarla oynuyoruz çok güzel sohbet var tsde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
westte 15 yaş altı çocuklar var eastte biz 20-35yaş arası arkadaşlarla oynuyoruz çok güzel sohbet var tsde
beyler bende 8k ıp oldu varus gelene kadar 11 k yapıp hem varus hemde malzahar yada kennen almayı düşünüyorum arada kaldım malzaharmı kennenmi konu açmak istemedim.
Oyuna dün başladım ve bayağı beğendim.İlk oynadığım karakter de Nunu ydu![]()
East-Nordic sanırım.
PunchLine2bana nickini yaz kapışalım o zaman hep aynı insanları görmekten sıkıldım![]()
kenneni şimdi al fiyatı düştü tam aldım 6300e 4800 oldubeyler bende 8k ıp oldu varus gelene kadar 11 k yapıp hem varus hemde malzahar yada kennen almayı düşünüyorum arada kaldım malzaharmı kennenmi konu açmak istemedim.
PunchLine2
----------
kenneni şimdi al fiyatı düştü tam aldım 6300e 4800 oldu![]()
Beyler kastığım ip puanlarıyla 400 500 lük şampiyonlar alayımmı yoksa 6000 7000 iplik şampiyonlar var onlardanmı alayım ? Poppy puan birikince aldım sevdim yani fena değildiBi de Teemo ve Ashe hoşuma gitti bu 3 karakter için hangi statları kullanmamı önerirsiniz Ad Ap Atack Speed falan ?
12 lvlm Oyun Nickim: Futurêlvl civarıma yakın olan arkadaşlar friende eklesin beraber oyun atarız
![]()
memnun ne demek uçuyor char can az kalınca bi rush atıyo sıkıysa yakala 639moving speed solo topta 2vs1 adamlar kaçıyo
nasıl memnunmusun