Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
![]()
ARAMda bu takım karşı takımı yeniyor.Daha neler görücem acaba.3 stun+feared. ama olmadımı olmuo demekki![]()
skypem her daim hazır yollaolay şuydu bunlarda sion ben geri giderken bana stun atardı, bnun stunladığı kişiye atak yapılmazdı.Volibearları kasıldı ama adamın hakkını yemeyelim bi o düzgün oynadı. normal oynasalar brand bildiğin ağlatırdı bu takımla.aramda ww first bloodu double ile aldı işin garipliği ordaya
![]()
BursaCocuguyuzBiz koyayım mı![]()
şaka yapıyorum, alınmamışsındır umarım^^
bir yıldır oyunda da bu avatarı kullanıyorum![]()
yok ne alınması
ben sadece 2 konuda sinir yapıyorumbirisi kızla alakalı diğeri ise bu oyun
ailemin söylediğine göre ev yankılanıyormuş
![]()
yazın biz milleti sinir edicez
manyak heavy cc takımlar kurup takım savaşlarında götürücez
![]()
pbe üye olamıyorum yardım edermisinHecarim Berbat PBE de deneyebilirsiniz.
![]()
ARAMda bu takım karşı takımı yeniyor.Daha neler görücem acaba.3 stun+feared. ama olmadımı olmuo demekki![]()
bilginiz varmı varus nezman gelir haftaya gelir heralde
10 heal 9 mana ? Şok oldum nerde oynuyon sen![]()
west merkez heal basar herkes
olay all mid all randomda geçiyor![]()
Beyler turnuva yapsam kimler gelir acaba? Bi turnuva yapmayı düşünüyorum ödülleri falan düşünmedim. Sitemizde rütbe ve HunterGaming bünyesine takım olmalarını düşünüyorum ben. Şimdilik pek hediye verme gibi bi durumumuz olamasada HunterGaming farkını az çok gördünüz. Daha yeni olmamıza rağmen Büyük gelişim gösteriyoruz. Takımlarımızda giddikce artıyor... Bunu hatırlayarak bi kez düşünün derim. Yorumları bekliyorum . Keyifli oyunlar![]()