AraNeL
Aileden
purelove moderatördü o aralar son günlerimde global mod olmuştu 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
purelove moderatördü o aralar son günlerimde global mod olmuştu![]()
çok uzun süre mod değildim yav sro R nin moderatörüydüm AraNeL işte. Saint moderatör olmuştu yine işte son günlerimde oda R deydi sanırım orda konu açıyordu bana bişe kalmadan![]()
eyvallah da imzasız avatarsız olmuyor istek yapcam birinden
Tamam tamam şimdi hatırladım, hoşgeldin tekrardan foruma![]()
Anne ve babamın ayrı olmasından dolayı psikolojik olarak haftada bir kez duvarı yumruklarım
Bende yumruklarımı sertleştirmek için yapardım la
Galaxy Ace telefonumdan amuda kalkarak gönderildi.
İtiraf ediyorum tuvaletimi yaparken g*tüme su sıcramasindan aşırı zevk alıyorumispis
eski casanovalardan kim kaldi kiAz önce abimin bilgisayar çantasından yaklaşık 4-5 tane prezervatif çaldım.
Şimdi inanmayanlar olabilir ama bedavadan bulmuşken kaçırmamak gerek.
Geceleri uyumadan önce çok rahat 1 film senaryosu kadar hayal kurarım.
Bu espiriyi yapacak birinin çıkacağını tahmin ediyordum, kimsenin cinsel hayatı seni ilgilendirmez sanırım?osbir cekmek icin prezervatifmi caldin :haha
Az önce abimin bilgisayar çantasından yaklaşık 4-5 tane prezervatif çaldım.
Şimdi inanmayanlar olabilir ama bedavadan bulmuşken kaçırmamak gerek.
Antalyadan bayram için geldi, bi bilgisayar çantasının içinden şarj cihazını alıcakken gözüme çarptı, 2 kutu taşıyor yanında. Birinin içinde bi kaç tane otlandım.bilgisayar çantası derken?![]()
Antalyadan bayram için geldi, bi bilgisayar çantasının içinden şarj cihazını alıcakken gözüme çarptı, 2 kutu taşıyor yanında. Birinin içinde bi kaç tane otlandım.ispis
1 haftalığına 2 kutu ideal bence, neyse fazla uzatmaylım bu konuyu bence.Antalyada yaşıyorsa az almış yanına![]()