Akyl
Aileden
- Aktiflik
-
- K.Tarihi
- 26 Nis 2009
- Puanı
- 100
Sınav kolaydı ama çıkarken 100 dolar verdiler anlamadım.
Afedersin ama ucuza gitmişsin birader.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman seneye hazırlanıyoruz berabersayısal çok zordu sayısal oldugum halde tarih'den full çıkarabilirimo derece kolaydı dengesiz bi sınavdı ayrıca
![]()
Aynen bende sayısalım, Türkçe ve Sosyal kat kat daha iyi geçtisayısal çok zordu sayısal oldugum halde tarih'den full çıkarabilirimo derece kolaydı dengesiz bi sınavdı ayrıca
![]()
Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba ? ona göre başlıyıcam çalısmaya![]()
Sen çalışmaya başla bence YGS sonuçları açıklandığında düşük gelirse moralin bozulur 1-2 hafta ders çalışamazsın o açığı şimdiden kapat.Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba ? ona göre başlıyıcam çalısmaya![]()
Lise mezunu patron kalmadı da ondanla o değilde hiçbiri gelipde bizim patronlarımız lise mezunu biz niye üniversite okuyoruz diyip atarlanmadı çok ilginç![]()
niye bizim burdaki tornacı hüseyin amca hala ilkokul mezunu ama patronLise mezunu patron kalmadı da ondanYeni nesil patronlar bastırıp parayı paşalar gibi özel üniversitede okuyup mezun oluyorlar
![]()
İyi de sizin ordaki tornacıya girmek için üniversite mezunu mu olmak gerekiyor ?niye bizim burdaki tornacı hüseyin amca hala ilkokul mezunu ama patron![]()
yok ama en azından liseİyi de sizin ordaki tornacıya girmek için üniversite mezunu mu olmak gerekiyor ?![]()
33 Net Türkçe![]()