Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blitzcrank op Hextech Gunblade kas yeter![]()
eyv kardeş bu buildle 5 vs 1 oyun aldım çok tşkkrlrBlitzcrank op Hextech Gunblade kas yeter![]()
Morganayı ekle yapman gereken tek şey w yi kendine basmak q yu tutturmak ve e ile işin bitmesini beklerken normal saldırı yapmakBu arada ilk kez oynamama rağmen Pant , Bilitz i çok güzel oynuyordum
----------
[TABLE="width: 135"]
[TR]
[TD]Tristana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilitzcrank[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pantheon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Master Yi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ryze[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jayce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lux
Bunlardan birini alacam ama eleme yaparak her biriyle 2 şer tur oynucam hangisiyle iyisem onla ustalaşacam[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Morganayı ekle yapman gereken tek şey w yi kendine basmak q yu tutturmak ve e ile işin bitmesini beklerken normal saldırı yapmak
Fizz düşündün mü hiç bak o aklıma yeni geldi .Peki reyiz Çeyrek final elemelerine Morganayıda sokuyorum![]()
ultiyi tutturamıyon dimi bende3 kere denedim beceremedim onu.
elise al benceturnuvalarda deli gibi seçiliyor ister tank kas ister ap kas her türlü damage atıyor
q skili ile 1200 vurduğumu biliyorum
![]()
Birazcik gec kaldi onumuzdeki yama ile nerflicekler ve sonraki yamada da nerf gelicek buyuk ihtimalle :/
damagesine herhangi bir nerf gelmemişyine aynı hasarı vuracak sadece böcüklerine zırh ve büyü direnci eklenip canı azaltılmış ve ufak değişiklikler yapılmış damage konusunda sıkıntı yok yani
![]()