Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rakibe göre sinir bozucu ama karakter oynaması cok iyi deli ediyorum zehiri vurdummutak die
![]()
Frozen bide morello kim cikiyorduteemoya liandry çıkmayan bir yeni nesil gelişiyor allahım sen bizi koru![]()
morello çıkılır frozende çıkılır ama liandrysiz mantar dizmenin anlamı yok
Frozen bide morello kim cikiyordu
Teemo jungle op![]()
ezo sen önceden liandrymi biliyordun ben söyliyene kadar noob. direk frozen + morello cikiyordunmorello çıkılır frozende çıkılır ama liandrysiz mantar dizmenin anlamı yokfrozeni aps kastığım zaman yapardım + takımda tank olmayınca + bide zevk veriyor oloom
![]()
1 senede anca öğrendik qnq xd olm frozen tank için çıkıyordum diyorum ya
ezo sen önceden liandrymi biliyordun ben söyliyene kadar noob. direk frozen + morello cikiyordungel basla yine duo atak birlikte tr serverinde
earlyde sıkıntı çekersin fakat en azından q var ayrıca küçükleri öldürürsen büyükleri kaça kaça damage yemeden bile öldürürsün ganklarıda sağlam olur speedi var q su var en önemlisi e si varTeemo junglein gideri. Oldugu dusuncesindeyim gank atamaz ama karsi jungleyi oyundan dusurebilir dk basi mantara oturdunuzu dusunsenize junglenizde
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi