Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
usta mesela benim çarımda premium yok bi sorun olurmu 7/24 saat kastıttırmak istiyorum dahada uzun kastıtıtırabilirirm hele bi maaşımı alim
saol en kısa zamanda bota koyduralım pre bitti daha kasasım kalmadı benimahmet abi görmemiş demek ben cevap veriim :'(
Çarını Kastırmak İçin Premium Gerekmiyor Fakat Çarın Dc Yerse Oyuna Girmek İçin Zaman Kaybı Oluyor Buda Sanırsam Sürene Eklenmiyor :'(
AhmedKemal' Alıntı:Başkalarının yaptığı gibi Clientless Mod'da char kasmayız anlık bilgi ve SS'lerle bunu garantilemekteyiz.
biz bilgisayariciyiz Daltaş INS TUR. TIC A.S SistemNet olarak arastirabilirsinizClientless yapmadan 10'larca char açmayı nasıl yapıyorsunuz![]()
Kastığınız çarları konunuzda paylaşırmsınız
biz bilgisayariciyiz Daltaş INS TUR. TIC A.S SistemNet olarak arastirabilirsiniz
Bu işler için 5 tane bilgisayar kullanıyoruz ve pclerin ozellikleri minimum 6 7 char acabilecek kadar yeterli fakat biz her pcde 5 char aciyoruz toplamda 25 tane musterimize aynı anda hizmet verebiliyoruz.
Baskaları gibi yok olana var demiyoruzanlayan heralde anlamistir. cok yakında musterilerimize charlarinin nasil kasildiklarini kendilerinin gorebileceği bir hizmette sunacagız..