pureLove
Died Count tan bakacağımı bende biliyorum kardeşimde, bu pro sadece 1 çarın uploadını yapıyor, öbür ptden haber alamıyorum)
Her chara ayrı Face aç

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Died Count tan bakacağımı bende biliyorum kardeşimde, bu pro sadece 1 çarın uploadını yapıyor, öbür ptden haber alamıyorum)
Her chara ayrı Face aç![]()
Olmuyor yapamadım
Ben 3 tane çar kasıyorum 3 ündende bana mesaj gelmesini istiyorum bu olabilirmi ? .. pencere ismini değiştiricek bi program varmı ?
Link güncellendi geç oldu kusurabakmayınBotzilla link ölü .s
Win7de tam yeki ayarlarıyla çalıştırmayı deneyin..selam bugun denedim ancak birtürlü bilgileri getiremedim sbot var ve windows 7 kullanıyorum etkilermi?yardım için şimdiden teşekkürler
Not:Settings bolumunden bir turlu bilgileri getiremedim return vs. kullandım resetledim ancak olmadı
Ben 3 tane çar kasıyorum 3 ündende bana mesaj gelmesini istiyorum bu olabilirmi ? .. pencere ismini değiştiricek bi program varmı ?
BOt Zilla Acılıyor Ama Bu Acılmıyor Neden Lauch Diyorum BekliyoM BiŞi CıkMıYoR 2 Gün Önce Oluyodu??
Sunucuda problem var düzelteceğim...
EvTT xDAktuğ abi ellerine sağlık güzel bir şey olmuş. Program direk benim duvarıma mı yazıyo ? anlayamadım orasını.
Bu tarz programların herkese faydası olmasını isteriz.Bu yüzden sizlerdede çalışması mutluluk verici![]()
Akut Botzillanın Scial botting kısmından yararLanmak isitiyorum fakat Social bottingin üstüne geliyorum LAUNCH diyorum Social bott acılmıyor ?