yok la ne yiyosam yine onu yedim
Ek olarak besin aldınmı? Bende 58 kiloyum 70 olmam lazım bıktım artık![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok la ne yiyosam yine onu yedim
Ek olarak besin aldınmı? Bende 58 kiloyum 70 olmam lazım bıktım artık![]()
Normal beslenme ile alamıyorsan Karbonhidrat tozuyla kısa bir sürede istediğin kiloya ulaşabilirsin.Kas felan umrumda değil şuanda 70 kiloya çıksam yeter o bana![]()
düzensiz yemek ye ekmek çok ye alırsın bana göreKas felan umrumda değil şuanda 70 kiloya çıksam yeter o bana![]()
Normal beslenme ile alamıyorsan Karbonhidrat tozuyla kısa bir sürede istediğin kiloya ulaşabilirsin.
düzensiz yemek ye ekmek çok ye alırsın bana göre![]()
haftada kim üçgen oluyor ? nasıl bir sallamaymış o3 haftada üçgen olcaksınız odur budur diyenlere pek inanmayın bence bende nette görüyorum fakat inandırıcı gelmiyor gelsede 4 ayda çalıştıgınızla 3 4 haftada çalışıp yaptıgınız vucudun bir olmicagını düşünüyorum normal tavukla hormonlu tavuk arasındaki fark gibi bişey olur bence normal antreman yapın bu programı uygulayın yada spora gidin spora gitmeniz her zaman daha iyidir fakat bu konudakide o kadar kötü bi program değil![]()
gibi gibisinden örnek verdim senin konularına girmiyorum mümkünse sende benim açtıgım konulara girmezsen 2miz içinde böylesi daha iyi olur.haftada kim üçgen oluyor ? nasıl bir sallamaymış oama benim dediğime bakın yani çok zorlanırsınız kabul ederim ama kendinizi adarsanız 3 aya emin olun çok fit bi vücuda sahip olursunuz
Dumbell ile belli yere kadar çalıştım ama biraz yararı oldu şimdide salona yazıldım bakalım bu sefer nasıl olacak.![]()
Kardeşim piramit set deniliyor ona, ilkinde 6 tekrar ikincisinde 8 tekrar üçüncüsünde 10 tekrar. Kasları alıştırarak ağırlık kaldırıyorsun ama ben kullanmıyorum.Ben 2x 5kg lık dumbell aldım inceden başlicamda. Şu kısmı anlayamadım :} ilk seti 6 2.ci seti 8 3. seti 10
Kardeşim piramit set deniliyor ona, ilkinde 6 tekrar ikincisinde 8 tekrar üçüncüsünde 10 tekrar. Kasları alıştırarak ağırlık kaldırıyorsun ama ben kullanmıyorum.
ilk hareket 6 ikinci hareket 8 üçüncü hareketi ise 10 kere yapıyosun olay bu geç cevap verdim gece iş gündüz uyku olunca böyle oluyor bakamıyorum fazla forumaBen 2x 5kg lık dumbell aldım inceden başlicamda. Şu kısmı anlayamadım :} ilk seti 6 2.ci seti 8 3. seti 10