İyi diyosunuz hoş diyosunuzda bizim berberler böle kesebiliyo sanki![]()
Berberler yapamaz zaten . Onlar 50 yaşındaki adamların saçını kazır . Güzel bir erkek kuaförü bulursan herturlu sana bu saçı yapar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
modern berberlere gidiceksin canım.
modern berberlere gidiceksin canım.
adam çok iyi ben rastlamadım hiç saçı kesmeden modelini yapıp yaptıktan sonra kesmeye baslıyo ilginçBu modeli yaptırabileceğin bir kuaför varmı bilmiyorum ama ;
Bu şekilde yaptıbilirsin benimde eylüldeki planım bu3 numaraya vurdurdum uzatıcam eylüle kadar sonra bu stil
![]()
Kimse bu adam gibi karizma olamaz.Yuvarlak yüzüm var sakallarım var,Saçlarım açık kumral ve düz nası bi saç modeli önerirsiniz.Şuanki saçımın kesiliş şekli üstler uuzun yanlar kısa 5 fln.
Kimse bu adam gibi karizma olamaz.Altta GLaDOS'u görmektesiniz. Saç tarzı çok hoşuma gitti. 10 üzerinden 8 puan veriyorum.
![]()
10 senedir aynı valla 3-4-5 numara arasında takılıp duruyorumkısa saç iyidir ya yazın falan rahat oluyor
Önceki daha iyiydi bence. O saç modelini nasıl yaptın anlatırsan makbule geçerKonuyu zortlattım yeni saç şeklim nasıl :d
![]()
----------
Saçım normalde açık kumral gece resim çekince simsiyah gözüküyo :d
Böyle daha güzel olmuş benceKonuyu zortlattım yeni saç şeklim nasıl :d
![]()
----------
Saçım normalde açık kumral gece resim çekince simsiyah gözüküyo :d
uzun olan varya sahilde o güzel bende çoğu zaman onu yapıyorum daha doğrusu yapmıyorum havluyla sağ tarafa kuruluyorum oluyo bitiyo işte la çok uğraşmayınyıllar içinde değişen saç modellerim,seç beğen al
PhotoSnack | Free photo slideshow maker
----------
Böyle daha güzel olmuş bence![]()
yıllar içinde değişen saç modellerim,seç beğen al
PhotoSnack | Free photo slideshow maker
----------
Böyle daha güzel olmuş bence![]()
arkadaşın demek istediğini ben size 2 kelimeyle anlatıyım mutasyona uğramışsınTipin iyi oturmuş, en azından dışarıda görsem seni tanımam, bir çok kişi çıkartamaz(ne demek istediğimi anladın sen)