MarcioDemirci
Aileden
yağ oranının düşük olması lazım70 kilo olman lazım bro
![]()
Ulan oğlum gamlı baykuş gibisin heyecanımı kaçırdın.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yağ oranının düşük olması lazım70 kilo olman lazım bro
![]()
bende bu sektörüm içindeyim o yüzden karın kasları hayalleri kurmadan sektör git burdanUlan oğlum gamlı baykuş gibisin heyecanımı kaçırdın.![]()
bende bu sektörüm içindeyim o yüzden karın kasları hayalleri kurmadan sektör git burdan![]()
diyet yapıcaksan olur onu söyliyim yani kasların çalışır eyvallahda yağ olursa hiç belli olmaztamam o zaman bu ay uzatmayak sporu bari o kadar para vermeyek.
![]()
diyet yapıcaksan olur onu söyliyim yani kasların çalışır eyvallahda yağ olursa hiç belli olmaz
allah allah o boya o kilo ? %5 yağ oranıVücudumda yağ oranı %5 müdür.
allah allah o boya o kilo ? %5 yağ oranıeyi o zaman sende bi 20 kilo kas bi 20 kiloda kemik geriside yağ
![]()
çok garipki gardaşım ben o programa başlayalı 4 gün oluyorYokla ciddiyim yağ oranı çok az. Bir de P90x'i keşfettim videoları indirip CD'ye atacam oradan da televizyondan izleyecem iyi bir şeye benziyor tavsiye ederim.
çok garipki gardaşım ben o programa başlayalı 4 gün oluyorve cıvıkım çıktı şuan hani küçükken jöle görünce ıyyy cıvık cıvık derdik ya o durumdayım
![]()
yaparsın aslında fakat ben şuan harbiden dışarı çıkıcak durumda değilim ama recovery drink var mesela nesquik tozları onlardan almadım 1 hafta bitsin öyle alıcam ve şuda var 3 tane boxerım çöpe gidiyor ulan hem göbek hem kalça kilo kalmadı leynBende öyle duydum. O öyle kolay kolay yapamazsınız diyorlardı.Demek ki doğruymuş.
![]()
six packlarım daha çok ortaya çıktı .P54 nedir cihan ölmüşsün lo![]()
aynen kanka sen direk abripper x yap adonislerde çıkar oh missix packlarım daha çok ortaya çıktı .P
ulan sporudamı boş iş olarak görüyorsunuz anlamadım gittiCaner hayattaki hedefin nedir![]()
Ben boş iş diye bir şey mi dedim hep destekliyorum hepinizi çalışın ben merakımdan sordumulan sporudamı boş iş olarak görüyorsunuz anlamadım gitti![]()
gardaş baklava yapmak kas yapmak fit olmak
Ben boş iş diye bir şey mi dedim hep destekliyorum hepinizi çalışın ben merakımdan sordum![]()
olm sende kas çıkmaz la bünyeye tersgardaş baklava yapmak kas yapmak fit olmak3 ay bitiminde bakıcaz artık hangileri oldu hangileri olmadı
![]()
Tüm hayat hedefin 3 aydan ibaret migardaş baklava yapmak kas yapmak fit olmak3 ay bitiminde bakıcaz artık hangileri oldu hangileri olmadı
![]()