hmm eyvallah o fotoğrafı ele geçirmek için fbıya hemen haber veriyorum sağol erinç kardeşOnun masaüstü resmi benim en saçma sapan bi şekilde çektiğim bir fotoğraf buraya koymaya bile utanıyorum ama o çok seviyor.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm eyvallah o fotoğrafı ele geçirmek için fbıya hemen haber veriyorum sağol erinç kardeşOnun masaüstü resmi benim en saçma sapan bi şekilde çektiğim bir fotoğraf buraya koymaya bile utanıyorum ama o çok seviyor.![]()
Olm antalyaya gidip zaten türk olsa bile kız ayarlayamayanın aklından şüphe ederim, orda kızlar sana yavşıyor.biz nerde yanlış yaptık![]()
Canercim, canımın içi, dostum yapma böylehmm eyvallah o fotoğrafı ele geçirmek için fbıya hemen haber veriyorum sağol erinç kardeş![]()
bi uğrayım şu antalyayaOlm antalyaya gidip zaten türk olsa bile kız ayarlayamayanın aklından şüphe ederim, orda kızlar sana yavşıyor.
----------
Canercim, canımın içi, dostum yapma böyle![]()
Onun masaüstü resmi benim en saçma sapan bi şekilde çektiğim bir fotoğraf buraya koymaya bile utanıyorum ama o çok seviyor.![]()
Tamam lan koyuyorum, kız seviyo siz sevmezseniz sevmeyın :haha
Biz bizeyiz lan.
Merak ettim![]()
gidip selam dersen kuramazsın slm cnm nbr nsl gdyo ay prdn sn mşglsn glba hdi by :sBiz türkle muhabbet kuramıyoz adam ihracat yapıyor
Ben kurmadım ki, fotoğraf çekiyordum Düden Şelalesini, o geldi bizi çekermisin dedi, patladı gitti.Biz türkle muhabbet kuramıyoz adam ihracat yapıyor
Tamam lan koyuyorum, kız seviyo siz sevmezseniz sevmeyın :haha
Fotoğraf hakkında yorum yapanı doğrarım.![]()
Oğlum neden özendiğim kişiyi deşifre ediyorsunn?
Banada çektiriyorlar fakat sonra olay nasıl patlıyor loBen kurmadım ki, fotoğraf çekiyordum Düden Şelalesini, o geldi bizi çekermisin dedi, patladı gitti.![]()
Oğlum neden özendiğim kişiyi deşifre ediyorsunn?![]()
Ya fotoğrafı çektim, kız zaten çok tatlı gel dese gelicek durumdayım ki zaten bizimle gelirmisin sende işin yoksa dedi bende hayır demedim yani.Banada çektiriyorlar fakat sonra olay nasıl patlıyor lo![]()
Tamam fotoğraf konusunu uzatma.
Gözlüğü çıkart tekrar dene![]()
Ya fotoğrafı çektim, kız zaten çok tatlı gel dese gelicek durumdayım ki zaten bizimle gelirmisin sende işin yoksa dedi bende hayır demedim yani.
----------
Tamam fotoğraf konusunu uzatma.![]()
Git artık olom git.
Erinç Halekaçtım ben :wwe:
Bende ne söyleneceğini merak ediyorum ama neyse sağolasın.sitede ilkkez asyalı olmayan bi kız resmi gördüm teşekkürler![]()
bu arada hayırlı olsun yada bu durumda ne söylenirse o![]()
Bende ne söyleneceğini merak ediyorum ama neyse sağolasın.![]()
Abicim sen kendini aşmışsın. Benim en son sevgilim Silkroad'dandı onun da geçen sene erkek olduğunu öğrendim.![]()