YusufCn01
Üye
- Aktiflik
-
- K.Tarihi
- 26 Ara 2011
- Puanı
- 0
Ole Diosunda Zaten Kapattım :S
Virüs programını kapatıp girmeyi dene .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ole Diosunda Zaten Kapattım :S
Virüs programını kapatıp girmeyi dene .
S.a bn önceden oynamıştm bu oyunu şmdide oynamak için yükledim oyuna giriyorm başlat diyorm oyun açılcakmış gbi oluyo ama siyah ekranda kalıyo ölece ne ses var ne görüntü 2 gündür araştırıyorm sonunda aklıma Maxigame geldi çözse çözse siz çözersniz diye düşündm![]()
Hayır Kasmaz İyi Oynarsın rahat oynarsın problem cıkmazNerden indirebilirim ? Birde Bu Bilgisayar ile kasarmı oyun ?
![]()
S.a bn önceden oynamıştm bu oyunu şmdide oynamak için yükledim oyuna giriyorm başlat diyorm oyun açılcakmış gbi oluyo ama siyah ekranda kalıyo ölece ne ses var ne görüntü 2 gündür araştırıyorm sonunda aklıma Maxigame geldi çözse çözse siz çözersniz diye düşündm![]()
ekran kartınız kaç?Bu sorunun çözümü yokmu halaaaa
ekran kartınızın driverlerini güncelleyinLütfen acil yardmm![]()
Arkadaşlar PointBlank PC de Acayip kasıyor ama pc özellikleri pointin sitem gereksinimkilerinden iyi
===PC===
1.50 GB Ram
2.0 Ghz
512 Ekran kartı
Win 7
===========
üstelik Game Booster 3 bunuda kullanıyorum bi el atasnız sevinirim
ekran kartınızın driverlerini güncelleyin
Ekran kartınız düşük olabilir veya güncel olmayabilir.Arkadaşlar ben oyuna çok hızlı şekilde giriyorum ama oyuna girince mouse ı sağa sola çevirirken kasıyor :S hızlı dönmüyor sebebi nedir sizce ?
780 mb ve son sürümünü yükledim internet cafedeki bilgisayarlarda 512 mb da böyle bir sorun yoktu
----------
kablosuz mousedan kaynaklanıyor olamaz dimi ?