• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Molten wow birkaç resim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zaggro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bayadır Eternal-wow da oynadım ama Moltene de başlamak istedim Wotlk realmde.Coin fiyatlarını görünce vazgeçtim.Biraz ucuzlatsalar iyi olur gerçekten param olduğundan değil artık item,raid,Bg kasması zor geliyo .Yoksa oynadığım serverde 6 tane 6K + Gs charlarım var ama population az ve BGyi kazanan da tek taraf.

Bayadır Eternal-wow da oynadım ama Moltene de başlamak istedim Wotlk realmde.Coin fiyatlarını görünce vazgeçtim.Biraz ucuzlatsalar iyi olur gerçekten param olduğundan değil artık item,raid,Bg kasması zor geliyo .Yoksa oynadığım serverde 6 tane 6K + Gs charlarım var ama population az ve BGyi kazanan da tek taraf.

Molten-Wow Cata'ya beklerim. Oyundan anlayan bi arena partnerine ihtiyacım var :D

Oyundan anlasam oynicamda 1 kere girdim biraz oynadım yandaş çıkmayıncada bıraktım :D

Geri