Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zevklidir meretBu iş gerçekten çok zevkli birşeye benziyor ha.Öğrenirsem hobi olarak yapıcam ileride![]()
O da bir şey mi ?
http://www.youtube.com/user/PewDiePie
Ben abone sayısını bir oturtayım da ondan sonra izlenme olayı kolay abone kesin izleyici demek
Allah yürü ya kulum demişYa ne güzel bir duygudur video çek at doktorlardan felan çok para kazan.Öyle para kazancam ben ohoo mahallede aç ne insan ne hayvan kalır
![]()
Ben abone sayısını bir oturtayım da ondan sonra izlenme olayı kolay abone kesin izleyici demekYüklediğin videonun izlenmeme kaygısı olmaması demek
![]()
Ne telif hakkı asıl orijinal video böyle oluyor işte
O zaman önümüzdeki yaz tatilinde bende başlıyorumGünlük 4-5 video atarım.Bu oyunları çekip yorumlayıp koymak telif hakkı felan yok demi?
Ne telif hakkı asıl orijinal video böyle oluyor işteYeter ki telif hakkı bulunan müzik falan koyma videonun arkasına müzik koyacaksan illa telifsiz koy ya da kendin yap
İntrodaki müziği ben yaptım mesela
![]()
Başta zorlanacaksın ne konuşacağını bilemeyeceksin de 1-2 bölüm sonra oturacak o şakır şakır konuşursun
Yok müziksiz daha güzel oluyor zaten.İllede müzik koyucaksam bi enstrüman aleti alır öğrenir onunla yaparımda zaten gerek yok müziğeHmm peki günde 4 video ekleyebilirmiyim sence çok zaman alırmı? Zaten para bile gelmese ne bileyim izlenme,abone artınca insan mutlu olur ister istemez
Birde bunları yapmak çok zor değil demi
Başta zorlanacaksın ne konuşacağını bilemeyeceksin de 1-2 bölüm sonra oturacak o şakır şakır konuşursunGünde 4 video koyarsın da bir süre sonra sıkılırsın yorar yani
![]()
Bu nasıl bir oyundur ne anlıyorsunuz kiNasıl kasıyor pc onuda anlamadım
![]()