Güzel olmuş güzel olmuşta o kadar kitaplarla ilgili yazılar yazdım hiç birini koymamışsın![]()
onları kaybettim

2. sayıda artık

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel olmuş güzel olmuşta o kadar kitaplarla ilgili yazılar yazdım hiç birini koymamışsın![]()
onları kaybettim![]()
2. sayıda artık![]()
Hellsing'i koymasaydın fikirlerim olumsuz olacaktı![]()
Yazılar çok küçük nerdeyse hiçbişey okumadan sadece göresllere bakıp geçtim![]()
resimdeki yere tıkladığın taktirde kolaylıkla okuyabilirsin.Yazılar çok küçük nerdeyse hiçbişey okumadan sadece göresllere bakıp geçtim![]()
Emeğine sağlık kardeşim güzel olmuş görüntü işinide dediğin gibi ilerleyen zamanlarda![]()
Aslında biraz kitlemiz olsaydı dergiyi matbaya verirdik![]()
dediğim gibi sadece anime bölümüne baktım hellsing gibi eski bir seri nereden aklına geldiyse artık erdenizin ben daha çok bu sezon animelerinden birini bekliyordum![]()
Yazı tipi ve boyutu çok kötü olmuş bence ve resimler paintten yapılmışa benziyor ama yinede iyi![]()
Eline sağlık.BP kapandığı için ben boşta kaldım.Yeni bir iş verirsen elimden geldiği kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.
![]()
Resul Ben kapatmışım bilgisayarı 2 dk sonra paylaşsmısın böyle bir şans yokEkibdeki herkesi tebrik ediyorum ve bizi destekleyen herkese teşekkürler