o kadar detaylı bilgim yok işte. Mağazada sadece rp ile yazıyodu içerlendim 1-2 küfür ettim bende![]()
skin olmasın o

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar detaylı bilgim yok işte. Mağazada sadece rp ile yazıyodu içerlendim 1-2 küfür ettim bende![]()
hepsi ip le alınabiliyo zaten
skin olmasın oshaconun ıp ile satın alındığından eminim
hepsi ip le alınabiliyo zaten![]()
Lich Baneden sonrası gelir zatenFizz ilk başlarda pek atik olamayabiliyor ama 11 leveli gördümü ap kastınızmı tutamazsınız
evet baktım 3k bişi o hero. Fizz e son 700 ip kaldı bu arada iyi oynarım nick im burdakiyle aynı
evet? aksini söylemedim zaten adam shacoyu rp zannetmiş te
Lich Baneden sonrası gelir zaten![]()
lich bane ne işe yarıyor tam bilmiyorum? Hep onu alıyorum ama![]()
Anlattın be reis Eyw Bende Bilmiyordum
Ability Power veriyor, mana ve movement speed veriyor. En önemlisi item'ın pasif özelliği. Her skill kullandığında bir sonraki basic, yani normal, atağın ilaveten 50+Ability Power %75 kadar hasar veriyor. Ve Fizz'in Urchin strike, sanırım Q skili, on-ht effect olduğundan bu özelliği skili kullandığın an kullanabiliyor.
Örnek verelim. Fizz'in 400Ap kastığını düşünelim rakibin magic resist 0 kabul edelim.
Fizz'in Q su 130+0,6Ap hasar veriyor. Yani 130 + (400.0,6) = 370 magic damage.
Bu skili kullandığı için Lich Bane'in pasifi devreye giricek. 50+300= 350 damage.
Şimdi, skill normal bir skill olsaydı, önce 370 vurucaktın, ardından item pasifi devreye giricekti ve bir sonraki normal atağın 350 fazladan hasar vericekti. Ama Fizz'in Q su on-hit effect olduğu için skili kullandığın an, hem 370 damage (yani skilin kendi damagei) hemde 350 aynı anda veriyor.
Anlatabilmişimdir umarım !?