Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
illegal ***** adamlar güçlü geldi ya bizim takımda tryndamere bişeyi afk durdu ondan yenildik yoksa yenerdikde 1. maçta çok kötü çevirdiler
cevap yaz la buraya![]()
illegal ***** adamlar güçlü geldi ya bizim takımda tryndamere bişeyi afk durdu ondan yenildik yoksa yenerdikde 1. maçta çok kötü çevirdiler
cevap yaz la buraya![]()
Dün geceki maçıda untmadim illegal kıçımı yırttım bayrağın beşinide alcam diye bi öldüm hepsini kaptırdınız 200 e 100 maçı çevirdiler helal olsun kaç kere diyom adama dalmayın diye 1 bayrak alsanız adamı öldürcenizden 2 kat puan gelıyor![]()
vallaha mı
ama şöyle bi durum var bayrak kaparken adamlar bi anda çıkıveriyorlar sonra el fatihabi de adamlar 4 adam varsa bizden bana dalıyorlar bi pok varmış gibi
bundan sonra bayrak kapacam hep inci sözü![]()
boşuna takım oyunu değil![]()
RoyaLSnipeR
reis senin nick ne
Not bu aralar oyuna giremem haftaya pazara kadar vizeler var
nub caner west'e gel öğretiyim
![]()
benim silahlı karı akarya da master yi tyndamare mı ne ondan aldım bakdım adamlar coşuyo 0/0/0 yaptım ne öldürebildim ne asist yaptım ne de öldüm
![]()
Yürügit be
caner o tryndamere de önemli olan hızlı vurmak 2 tane phantom dancer alo zaman görüyolar ebelerininkini
----------
silahlı karı mişss fortunemi yoksa caitlyn mi?
Yürügit be
caner o tryndamere de önemli olan hızlı vurmak 2 tane phantom dancer alo zaman görüyolar ebelerininkini
----------
silahlı karı mişss fortunemi yoksa caitlyn mi?