Forzare
Aileden
7 ceddimin en ayrıntısına kadar...başka şeylerde derlerde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 ceddimin en ayrıntısına kadar...başka şeylerde derlerde...
yok len ileri zekalı filan
7 ceddimin en ayrıntısına kadar...
Ashe hatunumuz işini yapıyor beyler bu şimdilik idare ederyok len ileri zekalı filanda yenimişiniz ne dim
![]()
Olaf için ne dersin ? Az önce gördüm de adam defence ve Health e yüklenmiş 42 kill e bitirdi oyunu.
![]()
yine bir aram
maçın başında 4 kişi kaldık 30.dakikadada cho çıktı 3 kişi teamfightları kazandık,team killdende belli olur zaten,son dakikada amumunun bi hatası olmasaydı 3 kişi kazanmıştık nexus önünde tek kule kalmıştı.sheni seviyorum ya![]()
annie dışında takımın alayı sağlam zatenama 3v5 çok zor tabi, taunt çok işinize yaramıştır
![]()
vareeeebiri yetmiyordu sanki
![]()
Aynen Başımıza Bela Geliyor Oyundan Soğutucaklar Bizi[/B]
yeni campmı? bunu kesin alıcam![]()
![]()
vareeeebiri yetmiyordu sanki
![]()
balta fırlatcakmış işte ama fırlattıgı baltayı yakalaması gerekiyormuş ona saldırırken baltayı tutmasını engellersen gücünün %50 si gitmiş gibi bişy oluomuşbu adam daha psycho gözüküyor, daha da OP olcak gibiadam apaçi bildiğin
![]()
balta fırlatcakmış işte ama fırlattıgı baltayı yakalaması gerekiyormuş ona saldırırken baltayı tutmasını engellersen gücünün %50 si gitmiş gibi bişy oluomuş
balta fırlatcakmış işte ama fırlattıgı baltayı yakalaması gerekiyormuş ona saldırırken baltayı tutmasını engellersen gücünün %50 si gitmiş gibi bişy oluomuş
aynen ama olaf ileri fırlatıyor bunun baltası adama çarpında hayava gidiyormuş sinyal çıkıyomuş nereye gitigini anlıyormuş adam yanı 1-2 adımla tutar baltası sende baltayı engelleyebiliyorsun rankedler çok rahat alır bunu fighterler buna saldırırken balta fırlatsa eline geri döner ama rankedlerin işi kolayanlıyorum, her önüne geldiğinde baltayı fırlatmican yani![]()