KimYooShin
Aileden
Senmi zenginsin ailenmi ?
Belki zenginim arkadaş neden benim almamı bu kadar dert ettin?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senmi zenginsin ailenmi ?
Belki zenginim arkadaş neden benim almamı bu kadar dert ettin?![]()
Build yapmayı bilirsen her champion güzeldir , ezik champ yokturSkin güzelde champion ezik =( o yüzden değmez
Ben zenginim arkadaş var mı bir sorun?Ben sıkılmadım daha önce legendary skinlerim oldu hiç birinden de sıkılmadım.Senmi zenginsin ailenmi ?kimsenin almasını dert etmiyorum tryndin legendary skinini aldıkdan 2 gün sonra sıkıldığım için söylüyorum sende alırsın 2 gün sonra perti çıkar
![]()
Skin güzelde champion ezik =( o yüzden değmez
Ben zenginim arkadaş var mı bir sorun?Ben sıkılmadım daha önce legendary skinlerim oldu hiç birinden de sıkılmadım.![]()
mesela nunuOynayana göre değişir be bilader 450 IP şampiyonla Pentakill yapan adamlar var![]()
zaten 450 lik champlar kolay penta yapması dahada kolay mantıken <3 bende tengrinin dedigine katılıyorum azreal bana görede eziktir ne kadar iyi oynarsan oynaOynayana göre değişir be bilader 450 IP şampiyonla Pentakill yapan adamlar var![]()
adamlar ufaktan ufaktan başlıyor alan olursa seneye 100$ dan bile champion satarlar
zaten 450 lik champlar kolay penta yapması dahada kolay mantıken <3 bende tengrinin dedigine katılıyorum azreal bana görede eziktir ne kadar iyi oynarsan oyna![]()
Benim bildigim MMO oyunlarında birtek LoL'de oyuna para yatıran ile yatırmayan arasında fark oluşmuyor yanlışmıyım? Hak ediyorlar istedikleri parayı koyma bence =)
Benim bildigim MMO oyunlarında birtek LoL'de oyuna para yatıran ile yatırmayan arasında fark oluşmuyor yanlışmıyım? Hak ediyorlar istedikleri parayı koyma bence =)