Malumunuz yaz ayındayız, insanlar ona göre planlarını ayarlama ihtiyacında bulunabilirler. Ne zaman açılacağı (en azından tahmini olarak) bilgilendirebilirseniz, halk(üyeler) için daha iyi hizmet olmaz mı? Yöneticiliği öğretmek gibi bi terbiyesizlikte bulunmak istemem ancak vurdumduymazlık, sorulan soruları kaale almamak yöneticilik değildir.
Orjinal Silkroaddan eski bir arkadaşımla yeniden iletişime geçebilme olanağı elde ettim. Ve BP'de tekrar eski günler ortamlar ne biliyim muhabbetler için onuda oyuna almak istedm. Sonuçta çocuğa açılınca indirticem sana diyorum ancak açılacak mı? açılmayacak mı? ne zaman açılacak? buna kesinlik getiremeden hem çocuğu oyalayıp, hemde kendimizi heveslendirerek doğru bir şey yaptığımız söylenemez.
Zaten bu oyunu kas kas gez gez kes kes mantığıyla oynamak bi yere kadar. Önemli olan sosyal paylaşımlar, muhabbet, ortam, arkadaşlık, itibar, seviye değil mi?
O yüzden inadına BlackPearl diyorum, ve sabırla yanıtınızı bekliyorum. [Yoksa giderdm dolu Pravite var]
Saygılar..