Terk-i Diyar
Administrator
Allah aşkına herife bak hakem bayrağı ile geziyor. :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde antreman derken kaldırıp indiriyon mu o çok saçma olur ama
Elimin altında hep o2 tane var diğeri öyle duruyor taze hiç kullanmadım.Aslında bunuda kullanmadım ama evde antreman yapıyorum arada babam manyakmısın oğlum sen diyor ama alışacaklar
![]()
töbe töbe
Elimin altında hep o2 tane var diğeri öyle duruyor taze hiç kullanmadım.Aslında bunuda kullanmadım ama evde antreman yapıyorum arada babam manyakmısın oğlum sen diyor ama alışacaklar
![]()
bayrakla antreman derken
![]()
bayrakla antreman derkenbu pası gol yapardım ama boşver
![]()
Açıklamaya bak .
Yanlış anlaşıldıkArkadaşlar bayrağın bir çok pozisyona göre (yine yanlış anlaşılmasın futbol
) değişik hareketleri ve şekilleri var.Aslında hepsini biliyorum ama işte ne bileyim canım sıkılınca bayrağı tutmak hoşuma gidiyor(bukadar sakat konu ben daha görmedim
)
Açıklamaya bak .
Yok pozisyon yok tutmak hoşuma gidiyor ne oluyor orada ?
Töbe töbe.
Aynı telsiz telefon benim masamın üstünde de var.
Yanlış anlaşıldıkArkadaşlar bayrağın bir çok pozisyona göre (yine yanlış anlaşılmasın futbol
) değişik hareketleri ve şekilleri var.Aslında hepsini biliyorum ama işte ne bileyim canım sıkılınca bayrağı tutmak hoşuma gidiyor(bukadar sakat konu ben daha görmedim
)
konu değil sen sakatsın
)
He şöle bir daha bayrakla falan artislik yapma bize :ko
O bayrağa oraya koyan kafama ya![]()
kafa derken? neyse abartmayalım beyler
O bayrağa oraya koyan kafama ya![]()
kafa derken? neyse abartmayalım beyler![]()
He şöle bir daha bayrakla falan artislik yapma bize :ko
En düzenli masa benim mi ? (Hiç toparlamadım gerçekten...)
![]()
En düzenli masa benim mi ? (Hiç toparlamadım gerçekten...)
![]()