QuietTouch
Global Mod
İstanbula taşınıyorum öteki toplantıda bende gelicem. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
faceye gel panpaPek hayal ettiğimiz gibi olmadı,buseferki biraz kçüktü ama yinede eğlendik fena değildi
![]()
![]()
[IMGhttp://o1305.hizliresim.com/19/m/n7fbn.jpg][/IMG]
![]()
![]()
![]()
kız beni kesio dikkat
-![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
La sizin yüzünüzden antremanı kaçırdımbiz gittik beyler cihanla bilalide bıraktım otobüse gelmeyenler kaçırdı lagara lugayıgüzeldi osman reyiz ile yunus reyiz sizi aradık açan yok bizi ayarttılar
![]()
Osman kavga çıktı lan gelmedin dayak yedik zor kaçtıkLa sizin yüzünüzden antremanı kaçırdımKayboldum
telefonuda açtım yalan atma kayboldukdan sonra yemek yedim foto çekildik onları atarım bende ne yapalım
![]()
![]()
![]()
O nasıl bir dayak yiyişse arkadan '' ah-uhah'' diye ses çıkarıyodunuzOsman kavga çıktı lan gelmedin dayak yedik zor kaçtık
Abi yedi biziKurt adam ilk 2 fotorafda elemanlara sarılıyor 3. fotorafta eleman kızlara sarılıyor kurt adamı iplemiyor. Öz güven ..
işe gidiyom la nasıl gelemdur insan kaynaklarını arıyım bi ben gamex fuarına gidiyom yarın gelmicem
![]()
![]()
bugün metrobüse binerken trump towers önündeki eski arabaları gördüm hatta kız arkadaşım eski arabalara düşkün olduğumu bildiği için gidelim dedi fakat ben " boşver cevahire gidelim, bir dahaki sefere artık "dedim. iyi ki de demişim yoksa bu oyunlar yüzünden ayrılık gelebilirdi![]()
Cevahirde bizimkilere görmedinmi cevahirede gitmişler![]()
Seni sadece yemedi :S
Abi yedi bizi![]()
Hacıoğlunda lahmacun yiyodukyok hiçbirini görmedim belki saatler denk gelmemiştirmaalesef ki yaklaşık 2 saat boyunda cevahir - akvaryum'daydık ve köpekbalığına bineceğime fuara gitseydim dedim şuan
en azından ilk 15 dk dırdır sonra rahattım
![]()
Hacıoğlunda lahmacun yiyoduk![]()