Kirbythelast
Aileden
Kanka bi bilgim yok ama husky'ler çok tatlı oluyor ve rıfkı her zaman favorimdir. İkisinden birisini seçmelisin bence![]()
husky ile rott arasındayım. rıfkı almak istiyorum fakat ben başıma gelecekleri biliyorum

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka bi bilgim yok ama husky'ler çok tatlı oluyor ve rıfkı her zaman favorimdir. İkisinden birisini seçmelisin bence![]()
Kardeşim eyvallah ama bizim evde yürümez o iş ya annem anneannem ben varız. Sıkıntı yanihusky ile rott arasındayım. rıfkı almak istiyorum fakat ben başıma gelecekleri biliyorumeve bizim kuzenler ve çocukları gelince oyuncak niyetine oynarlar onu
golden'ın üstüne binip at gibi oynamışlardı ki "köpüğünde hoşuna gitmişti
fakat rıfkıya binerlerse öldürürüm
rott ile husky arasında karar kılabilirsem birde. istersen arjantin dogoya bakabileceksen arkadaş ıspartaya gönderebilirse sana gönderebilirim
fakat köpeği verdikten sonra 1 ayda 1 görmek için gelebilir
![]()
Kardeşim eyvallah ama bizim evde yürümez o iş ya annem anneannem ben varız. Sıkıntı yaniKendi evime geçtiğim de düşünüyorum ama şu an zor ya
Sen al birini ben ayda bir sevmeye yanına geleyim
![]()
Yanında liseli kalmak istemiyorum oğlum anla iştesen ilk gelme sözünü tut ondan sonra sevmeyi düşün :drym: 1 yıl oldu hala geleceksin:nse:
----------huskyler başına buyruk pek emir almayı, işine gelmeyen şeyleri yapmayı sevmiyor. fakat sizin rott oldukça kalıplı ve dişi olarak 50 kg oldukç iyitanıdığımızda var rott 30 kg erkek ama o daha 1.5 yaşında
biz ona büyük derken sizin ki maşallah diyelim
zaten o etken en büyük; koruma iç güdüsü oldukça yüksek. peki dişi ile erkek rott arasında huy eğitim vs gibi çok fark var mı ?
Erkek için 30kg hiç normal değil.dişiyle erkek arasında pek fark yok bizim burada 3-4 tane erkek gördüm boy olarak benimkinin 2 katı ama benimkinin çıktığı yerlere çıkamıyolardı yağdan.Bölgene göre al derim git parkları yokla dişimi çok erkekmi cok diye eger erkek köpek coksa git dişi al kavga cıkmasın![]()
Köpek dediğini gezdirirken utanmıyacan terrier falan ne öyle ya Rottweileri almanı tavsiye ederim komşumuz besliyordu aşırı cesur bir köpek bakımı biraz zorlar tüy falan sıkıntı olmaz![]()
Düzenli olarak bakımını yaparsan rottda tüyde sorun olmaz golden kadar olmaz ve sana pug veya terrier gitmez güzel tatlılar ama erkeğe yakışmıyo bence bu arada dogoyu ben alabilirimterrier ve pug aslında çok tatlı ama dışarıda sıkıntı olur ( diğer köpekler oyun oynamak için yanaşırlarsa) rott da ilk tercihim, tüy dökme sorunu var diyorlar ama golden kadar olacağını düşünmüyorum
![]()
Düzenli olarak bakımını yaparsan rottda tüyde sorun olmaz golden kadar olmaz ve sana pug veya terrier gitmez güzel tatlılar ama erkeğe yakışmıyo bence bu arada dogoyu ben alabilirim![]()
![]()
Ben istabuldayımda köpeği alırsam sakaryaya bahçeli büyük bir yere götürürürüm alırsam tabitüyden yana asla şikayet etmem ve aklımda rott var. şu finaller bitsin o zaman alacağım; dogo konusunda eğer istanbuldaysan ve iyi bakabileceksen arkadaş ile konuşurum (kendisi ayda 1 kere olmak şartı ile bakma ve sahiplendirme sözleştirmesi yapmayı düşünüyor)![]()
Ben istabuldayımda köpeği alırsam sakaryaya bahçeli büyük bir yere götürürürüm alırsam tabibahçede köpek varda dogo hastalığım var
Bu arada rott iyidir şaşma ondan