Db bot crack çıktı swsro vipte soslu charlar soyulmaya başladı.Bilmem anlatabildimmi
ne Alaka![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Db bot crack çıktı swsro vipte soslu charlar soyulmaya başladı.Bilmem anlatabildimmi
ne Alaka![]()
![]()
Keyfiniz bilir.Size kalmış şahsen kullanmam.Kullananlara başarılarExchange bug vardı ondan dolayı + no^ex soysaydı bukadar kişi onun cracklediği botu kullanmazdı ki bende kullandım ve soyulmadıda yaptığım tek şey exchange kapattım![]()
Keyfiniz bilir.Size kalmış şahsen kullanmam.Kullananlara başarılar
Bu arada cracki koyduğun için teşekkürler
Ö.değil çalıştığım için fazla ilgilenemedim artık daha sık yardım edeceğim![]()
yardımcı olabilirmisin yazdıgıma acaba?
Eğer bot karakterinizi görmez ise veya skilleriniz bottaki skill listesinde görünmez ise , Gold Dragon Flag veya diğer tanınmayan itemlerinizi çıkartıp bankaya atınız.Daha sonra Return Scrool basınız.Sorununuz düzelecektir.
- Düzelmez ise Görev Listenizdeki (Q) Tüm görevleri kaldırıp tekrar deneyiniz.
Script Çizdim Herşeyi Ayarladım Char Gitmiyor Kasma Yerine Alışverişte Yapmıyor ?
Script sadece hotanda çalışıyormuşScript Çizdim Herşeyi Ayarladım Char Gitmiyor Kasma Yerine Alışverişte Yapmıyor ?
char yattıktan sonra geri tekrar goturdugumde dalmıor nedenını bılen var mı
script kullanmıorum ki ama bota yenı girdıgımde atack yapıorBotla ilgili bir hatadır veya script den dolayıda olabilir.