Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu türkiye çünkü burada fulbolda da böyle bayrak devreye girdimi önceliğim değişiyor ama normal hayata geldiğimde resmen parçalayasım geliyor seni
Vay be, ilk defa tuttum kendimi laf sokmadim sana. Cevap olarak da laf yemedim. Cok medeni bir konusmaydi. Adam olcaz haa biz![]()
Klasik zümbük tavirlari iste
konu türkiye çünkü burada fulbolda da böyle bayrak devreye girdimi önceliğim değişiyor ama normal hayata geldiğimde resmen parçalayasım geliyor seni![]()
konu türkiye çünkü burada fulbolda da böyle bayrak devreye girdimi önceliğim değişiyor ama normal hayata geldiğimde resmen parçalayasım geliyor seni![]()
ulan fabdan başka kimse gülmüyor rezillikfab batırdı![]()
ağağağağağağağaulan fabdan başka kimse gülmüyor rezillik![]()
Türk bayrağı açıyolar ama Amerikalılar.Beyler bu elemanlar Türk mü ?
kanını akıttım ben onun pekmezini çıkardım öyle başladı bu olayAranızda kan davası mı var nedir bu abi![]()
![]()
Bak bak eziklemelere bak aklinca neler diyor
kanını akıttım ben onun pekmezini çıkardım öyle başladı bu olaybu arkadaş ile benim aramda geçen alıntılı konuşmalara baksan resmen parçalıyoruz hep birbirimizi öyle böyle değil
yaşı da küçük benden ergenin daha üniversite 2.sınıfta olması lazım oda sınıfı geçebildiyse
![]()
Seviyorum keratayi takiliyorum iste bakma sen bunlar boyle 1-2 kisi. Birde bunun otaku versiyonu var, genelde damlardi beni gorunce ama yok ortalardaAranızda kan davası mı var nedir bu abi![]()
![]()
Biliyorum onunla yaşıtım veya 1 yaş ufağım ondan artık hangisi bilmiyorum
kanını akıttım ben onun pekmezini çıkardım öyle başladı bu olaybu arkadaş ile benim aramda geçen alıntılı konuşmalara baksan resmen parçalıyoruz hep birbirimizi öyle böyle değil
yaşı da küçük benden ergenin daha üniversite 2.sınıfta olması lazım oda sınıfı geçebildiyse
![]()
Bak bak eziklemelere bak aklinca neler diyorHayir daha senin de diplomayi goremedik, surekli bir soz vermeler hava atmalar vs ama foss yani. Isin sonunda Murat degil Meltem cikarsan cok da sasirmam acikcasi
Tripcan seni
----------
Seviyorum keratayi takiliyorum iste bakma sen bunlar boyle 1-2 kisi. Birde bunun otaku versiyonu var, genelde damlardi beni gorunce ama yok ortalarda![]()
Heee o zümbük isteBiliyorum onunla yaşıtım veya 1 yaş ufağım ondan artık hangisi bilmiyorum![]()
Ben senin adına gidip sene içerisinde ziyaret ediyim istersen murat (abi)
![]()
----------
Öncelikle iyi çevirmişssin lafı ona tebrikler![]()
ikinci olarak did you mean Kaya101 ?
![]()
![]()
Heee o zümbük iste![]()
Heee o zümbük iste![]()
şu arkadaşın patates edilmesi lazım aslındaBiliyorum onunla yaşıtım veya 1 yaş ufağım ondan artık hangisi bilmiyorum![]()
Ben senin adına gidip sene içerisinde ziyaret ediyim istersen murat (abi)
![]()
----------
Öncelikle iyi çevirmişssin lafı ona tebrikler![]()
ikinci olarak did you mean Kaya101 ?
![]()
![]()
ahahaha kahkaha attım kardeş
ahahaha kahkaha attım kardeş
aahahahaha yine güldürdün
şu arkadaşın patates edilmesi lazım aslındaciddi anlamda ilgi istiyor farkındayım ben
![]()
şu arkadaşın patates edilmesi lazım aslındaciddi anlamda ilgi istiyor farkındayım ben
![]()