Kadromuzdaki eski coder arkadaşımız ile bazı anlaşmazlıklar nedeni ile yollarımızı ayırdık, ve bunu resmi olarak açıklama fırsatım olmamıştı. Hiç bir zaman onun BP için yaptıklarını inkar edemem, kendisi BP için çok şeyler yaptı hatta BP nin varolması onun sayesindeydi o nedenle buradan eski coder arkadaşımız Sezer'e teşekkür ediyorum tekrardan ve yolu açık olsun diyorum.
Boşalan coder mevkisi için arayışlar içerisine girdik ve GNGWC Silkroadın yapımcısı olan Fikret (FaTaL_ERR0R) arkadaşımız ile anlaştık. Kısaca şuandan itibaren artık beraber çalışacağız ve BP de GNGWC Silkroada dair bazı izlere rastlayacağız. Bunu söylememin nedeni kimsenin GNGWC silkroaddan birşeyleri çaldığımızı düşünmesini istemememden dolayı.
GNGWC Silkroadı bilmeyenler duymayanlar olabilir, GNGWC Silkroad bir çok köklü değişillik ve yenilik ile en ilgi çekici serverlar arasına girmiş ancak bazı maddi sebeplerden dolayı bir türlü amacına ulaşamamış bir serverdir.
Bu birliktelik ile birlikte amaçlarımızı birleştirdik ve hedefimize emin adımlar ile yürüyoruz... Birlikteliğimiz her iki taraf için de hayırlı olsun ve Fikret arkadaşımıza aramıza hoşgeldin diyorum.
Bknz : Gngwc Silkroad Online | Facebook
Moderatörün son düzenlenenleri: