MrVice
Banlanmış Üye
Benden başka battlefield3 oynayan 4 oynayacak olan varmı ?
eğer varsa orgiin den ekleyelim çok arkadaşım yok da
Nick : Nexon_GE

Nick : Nexon_GE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rank çok zor değil hatta bana göre kolay bile yapmışlar ben ara sıra girdiğim halde o ranka geldim.abi senin rank neymiş oyle yawben daha cok ezigim
![]()
rank çok zor değil hatta bana göre kolay bile yapmışlar ben ara sıra girdiğim halde o ranka geldim.![]()
sen kimsin ?
neyse ben de zamanla oynarsam gelirim o ranka![]()
sen kimsin ?![]()
aha multi hesap raporluyorum banlasınlar birini
hatlar karıştı kankaeski hesabımı buldum da
![]()
aha multi hesap raporluyorum banlasınlar birini![]()
kaya nerden rapor ediyoruz multi hesabı ?![]()
kahraman abiye falan yolla olum özelden ne bileyimkaya nerden rapor ediyoruz multi hesabı ?![]()
2 hesap kullanıyorsan biri banlanıyor diye biliyorum kanka ama emin değilimbanlamazlar yaw ben öbürünü kullanmicam daha zaten![]()
olm ip bann felan atmasınlar sonra ümit abi duy beni
@deepblue come here plz help
![]()
kahraman abiye falan yolla olum özelden ne bileyim
2 hesap kullanıyorsan biri banlanıyor diye biliyorum kanka ama emin değilim![]()
bana niye diyon olum ?bunun mesaj da az okadar mesaj atmıştıkbunları birleştirsen yaw
2k mesajım olsun
![]()
![]()
bana niye diyon olum ?rütbem varda haberim mi yok ?![]()
![]()
ümit abiye kahraman abiye veya barışa sor bakayım dünyalar onların mı ? o rütbenin derdi çekilmezo rütbe bende olsa of dünyalar benim olur![]()
ümit abiye kahraman abiye veya barışa sor bakayım dünyalar onların mı ? o rütbenin derdi çekilmez![]()
çevirmen rütbesini bırakan birinden duymak istemiyorum bunu.ben çekerim ne olursa![]()
çevirmen rütbesini bırakan birinden duymak istemiyorum bunu.![]()