ibosivas58
Daimi Üye

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarım saattir inceliyorum fotoğrafıİlginç olan ne var çözmeye çalışıyorum,anlayan biri varsa haber etsin
![]()
Yarım saattir inceliyorum fotoğrafıİlginç olan ne var çözmeye çalışıyorum,anlayan biri varsa haber etsin
![]()
death kaybı yok 7/0/20 skoru var ayrıca item almamış ve karşıdakiler asheyi tebrik ediyor hatta biri cheat engine yerine asheengine yazmış yani hile kullanıyor gibisinden
kısacası : adam kink![]()
Kardeş incelemen kaç dk sürdü herhalde yarım saat değildirolaya özet bile geçmişsin
eyw
Direk böyle zeka olarak girmen cidden yanlış bende aram ı bilmiyordum taaki çok merak edip oynayana kadar baktım ölmüyorum item alamıyorum sordum ettim anca öğrendim![]()
Bende anlamadim ilk basta. Anlamamak normal zaten özel birsey yok bu resimde hayatinda ilk kezmi 7/0 gittin? :mj:Biraz daha incele ya da dur fazla beynini yorma hasar vericeksin erken yaşta
Hiç death kaybı yok .. 7-0
Bende anlamadim ilk basta. Anlamamak normal zaten özel birsey yok bu resimde hayatinda ilk kezmi 7/0 gittin? :mj:
10 saniye sürdü kardeşKardeş incelemen kaç dk sürdü herhalde yarım saat değildirolaya özet bile geçmişsin
eyw