QuietTouch
Global Mod
Bende hem yorumlar hem o abuk subuk yazi gozukuyor![]()
Şanslısın yorumlar gözüküyo sonuçta.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hem yorumlar hem o abuk subuk yazi gozukuyor![]()
</vb:if>
Sen palavere birak. Sen 3 milyar 750 milyon milyar sen naptin?. Evde cocuklar ac kal sen ne diyor biliyor? sen diyor senin dimanini ..as.das.d.....HTML:</vb:if>
...olması gerekirdi. Shifte iyi basamamışım / yerine 7 gelince öyle bir sorun oluşmuş)
Hızlı mesaj düzenleme çalışmıyordu onu düzeltmeye çalışıyordum, epey uğraştırdı ama düzelttim, şuan canavar gibi çalışıyor.
Sen palavere birak. Sen 3 milyar 750 milyon milyar sen naptin?. Evde cocuklar ac kal sen ne diyor biliyor? sen diyor senin dimanini ..as.das.d.....
Aynısından ben de istiyorum. Uzun zamandır böyle kafa yapacak birşey arıyorum![]()
Bonzai küçük bir ağaç türü değil mi ya![]()
Mesajımı alıntı yapın beyler şuan bu görünecek ama alta yazanın mesajı alıntılayın gözüküyor
<7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if>
Bonzai küçük bir ağaç türü değil mi ya![]()
HTML:</vb:if>
...olması gerekirdi. Shifte iyi basamamışım / yerine 7 gelince öyle bir sorun oluşmuş)
Hızlı mesaj düzenleme çalışmıyordu onu düzeltmeye çalışıyordum, epey uğraştırdı ama düzelttim, şuan canavar gibi çalışıyor.