PageMaster
ViP Üye

İlk 10'a kalan müzikler

Number1

menelan

Benihime

Bumblebee

UrbanMahsen

BixiaYuanjin

Wayward

LosZetas

Moom

Lisra

Lütfen oylamaya katılarak yarışmaya destek veriniz

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bumblebee'nin şarkısı güzelmiş.Klibi beğenmedim illuminati olduğu için.Bu yüzden oyum Benihime'ye.
Bumblebee'nin şarkısı güzelmiş.Klibi beğenmedim illuminati olduğu için.Bu yüzden oyum Benihime'ye.
Bir şarkıda sadece müzik önemli değildir.Benim için klipte önemli.Oy verdiğim kişinin klibi yok ama bence aralarından en iyisi o.Bu yüzden oylama var.Herkes istediğine oy verebilir.
Senin ki mantık evliliği olmuş![]()
Behime Alper mi oluyor
Ahaha cidden güldümAlper'in şarkısıda 10 numara
![]()
Bir şarkıda sadece müzik önemli değildir.Benim için klipte önemli.Oy verdiğim kişinin klibi yok ama bence aralarından en iyisi o.Bu yüzden oylama var.Herkes istediğine oy verebilir.
----------
Behime Alper mi oluyor![]()
Bumblebee'nin müziğini ilk MTA San. 3 yıldır takıldığım bir serverda dinlemiştim. O şarkıyı 1 ay boyunca aramıştım.![]()
Avenged Sevenfold - Nightmare [Official Music Video] - YouTube şarkısı bu.BixiaYuanjin'in videosunda sorun var, link olarak çıkıyor.
kaya dersen memnun olurumBir şarkıda sadece müzik önemli değildir.Benim için klipte önemli.Oy verdiğim kişinin klibi yok ama bence aralarından en iyisi o.Bu yüzden oylama var.Herkes istediğine oy verebilir.
----------
Behime Alper mi oluyor![]()
Ahaha cidden güldümAlper'in şarkısıda 10 numara
![]()
kaya dersen memnun olurum
oyumu sana verdim ben senden iyisi yok yine![]()
BixiaYuanjin'in videosunda sorun var, link olarak çıkıyor.
hangi şarkıyı seçsem bilemedim![]()
Ödül nedir ?
Number1 tabikide
----------
Ödül yok fakat söz vermiyeyim ama bir ara 20 tl ödüllü bir müzik yarışması düzenlemeyi düşünüyorum