• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.com adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Rollercoin

  • Konuyu başlatan seyamkk
  • Başlangıç tarihi

seyamkk

Hakkında Genel Bilgi:
[https://forum]Rollercoin ücretsiz bir şekilde oynayabiliceğiniz çevrimiçi bir bitcoin madencilik simülatörü oyunudur. Oyunun temel fikri gerçek bitcoin madencilğinde olduğu şeklinde madencilik güçlerine bağlı olarak oyuncular içinde blok ödülün dağıtımıdır.

[https://forum] 10 Adet oyun bulunmakta ve gün geçtikçe yeni oyunlar ekleniyor .
[https://forum] İster yatırım yaparak hızınızı yükseltin ister oyun oynayarak ücretsiz bir şekilde arttırın.
[https://forum] Tavsiyem Ücretsiz bir şekilde oyun oynayarak para kazanmanız . Yatırım yapanlarla aynı hıza erişebilirsiniz.

- Nasıl Oynanır: Games kısmından istediğiniz bir oyunu seçip oynadıkça hız kazanırsınız. Oynadıkça oyun zorlaşır ve kazancınızda artar.

- Site Yatırımsız Kazandırıyor mu ? Kesinlikle evet.

- Bilgisayarla Mining İmkanı : İsterseniz oyundan kazandığınız satoshiler ile yada yatırım ile site içinde sanal mining cihazları alabilirsiniz.

- Para Kazanma Taktikleri: Günlük 30-40 oyun oynayarak hem kafa dağıtmış olursunuz hemde gün geçtikçe kazancınızın baya bi arttığını görüceksiniz. En çok kazandıran oyunlar : Coin Flip , Coin Match , Flappy Rocket . Genelde bu 3 oyunu sürekli oynuyorum.

Mining Siteleri İçin Kazım Yapılan Sanal Coin İsimleri:
Bitcoin
Dogecoin
Ethereum
(Deposit ve Çekimler aynı coinler üzerinden yapılmaktadır.)

Minimumu çekim ücretleri :
Bitcoin : 0.0001
Doge : 360
Ethereum : 0.004

Oyuna kayıt olmak için aşağıdaki butona tıklayın


<!--Start rollercoin.com code--> <a href="https://rollercoin.com/?r=ko7hbkzo"> <img src="//rollercoin.com/static/img/referral/banners/ref_72890.gif" alt="promo"/> </a> <!--End rollercoin.com code-->

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst