• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.com adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Moonlight Blade - İndirme Kayıt ve Oyuna Giriş Rehberi

  • Konuyu başlatan JCarlsberg
  • Başlangıç tarihi

JCarlsberg

maxigamebanner1.png


Moonlight Blade (CHN) - Nasıl Oynarım

01xohl.jpg


maxayrac3.png


Şuan açmış olduğum rehber konusunda Moonlight Blade oynamak isteyen MMO severlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Şu an Çin'de Açık Beta'da olan oyunu oynamak için aşağıdaki adımları uygulayacağız.

1-Oyunu oynayabilmeniz için İşletim Sisteminizin "Bölge" ayarlarında "Yönetimsel" sekmesindeki dili "Basitleştirilmiş Çince" yapmanız gerekmektedir.


2-Eğer oyuna giremiyorsanız: QQ penceresinde doğrulama kodu isterse kodu girmeden önce turuncu 2 seçenekten alttakini seçin ve QQ nun web sitesine yönlendiğinizde oraya QQ ID ve Şifrenizi girin.Sonra doğrulama koduna geri dönüp kodu yazın.Açılan pencereden oyuna giriş yapın.


1- Öncelikle üyelik alımını halledelim.Oyun için genel bir ACC alma sitesi var ve Çin menşeili bir çok oyunu bu ACC ile oynayabiliyorsunuz.Aşağıdaki URL'den üyelik alımını yapabilirsiniz.


ACC Üyelik Sitesi İçin Tıklayınız


Bilgilerinizi girdikten sonra Telefon numarası isteyecek ve sms yoluyla girdiğiniz telefona bir kod gelecek onu da yazıp ileriye tıkladığınızda e-mail aktivasyonu isteyecek.e-mailinize gelen aktivasyon linkine tıklayın ve açılan pencerede "Your QQ Number Is" yazan yerdeki 10 haneli numarayı bir yere kaydedin.Bu sizin bir çok Çin Menşei'li oyuna girmenize yarayacak ID'niz.


2-Oyunu indirmek için aşağıdaki linke tıklayın ve resimde gösterilen yere tıklayın.


Download İçin Tıklayınız

maxayrac3.png


FSMX3E.jpg



İndirilen "WuXiaSetup" 'ı açarak oyunun dosyalarının inmesini bekleyin.İndirme işlemi bittikten sonra yükleme işlemine geçecek.


İşlem bittikten sonra oyunun Client'i açılarak yeni güncellemeleri indirecek.


maxayrac3.png


ckD3jn.jpg


O da bittikten sonra QQ ID'nizi ve QQ'ya kayıt olurken oluşturduğunuz şifrenizi girmeniz gerekiyor.


maxayrac3.png


HBJPMZ.jpg


İkinci adımı bitirdikten sonra "Çin Vatandaşlık Numarası" girmenizi istiyor. Google`dan araştırıp rastgele bir çinli vatandaşın numarasına ulaşabilirsiniz.

http://idcard.netsoz.com/

Yukarıdaki site önceden TR lokasyona aktif çalışır durumdaydı ve çinli vatandaşların numaraları mevcuttu. Farklı bir lokasyondan siteye girmeyi deneyin giriş yapılmaz ise bunun gibi siteleri araştırmanız gerekecek.

Bundan sonra yapmanız gereken server seçmek ve oyuna girmekten ibarettir.

Dipnot : Launcher yüklemesi %90'da takılı kalıyorsa, oyunun download sayfasına girerek yeni sürüm patchleri indirin ve manuel olarak sırasıyla kurun.

Bu işlemi yapmadan önce Launcher'ın üstünde oyunun sürümüne bakarak o sürümün üstündeki patchleri indirmelisiniz.​
 
Son düzenleme:
Bu oyunu oynayan bir destek atsında takılalım biraz güzel oyuna benziyor
 
Teşekkürler bilgi için oyun çok güzel ama ping çok olur heralde.
 
Geri
Üst