• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.com adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

HearthStone Warrior Kart Destesi Rehberi

Deepblue

~More Than Blue~
Administrator
18 Nis 2007
61,126
3,901
113
Ankara
maxigamebanner1.png

maxayrac3.jpg

2rddlba.jpg


Destede toplam 18 Tane Minyon Kartı bulunmakta;

2x Acidic Swamp Ooze
2x Bloodfen Raptor
2x Ironfur Grizzly
2x Shattered Sun Cleric
2x Chillwind Yeti
2x Gnomish Inventor
2x Kor'kron Elite
2x Sen'jin Shieldmasta
2x Boulderfist Ogre

8 Tane de Büyü Kartı bulunuyor;
1x Whirlwind
1x Execute
2x Cleave
2x Heroic Strike
2x Shield Block

Ayrıca 4 Tane de Silah Kartı mevcut;

2x Fiery War Axe
2x Arcanite Reaper


Strateji: Mantığı basit olsa da oynaması zor bir deste. Büyülerimiz ve silahlarımız ile rakibimizin minyonlarını öldürüp kendi minyonlarımız ile rakibimize vurmak asıl hedefimiz. Ama hangi durumda hangi minyona vurmamız gerektiğini ancak tecrübe ederek anlayabilirsiniz. Çoğu oyuncu, kendi özelliğimiz olan +2 zırh almayı unutuyor ya da dikkat etmiyor. Zırh candır (gerçek anlamda).

Başlangıç eli: Warlock ya da Paladin'e karşı Whirlwind tercih edilebilir. Onun haricinde gene klasik olarak ucuz minyonlar ile başlamak gerekiyor.

Kombolar: Kor'kron Elite, Heroic Strike ve silahlar ile beklenmedik bir hasar ortaya çıkarabilir, yerdeki minyonları atlayıp direkt rakibinize vurabilirsiniz.
 
Geri
Üst