• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.com adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Epic Game'de Bu Hafta Grand Theft Auto 5 Gta5 Online Bedava

  • Konuyu başlatan Terk-i Diyar
  • Başlangıç tarihi

Terk-i Diyar

maxigamelogo.png

maxayrac1.png


Epic game reklam bütçesi dahilinde herkesce bilinen taktir ve değer gören oyunları sürekli olarak ücretsiz dağıtmaya devam ediyor . Bu kapsamda bu haftaki ücretsiz oyun Grand Theft Auto 5 Gta5 Online. Aynı zamanda ücretsiz olarak elde ettiğiniz Grand Theft Auto 5 Gta5 Online'nın yanında sizlere 60 tl değerinde indirim kuponuda vermektedir. Epic game uygulamasına aşağıdaki adresten ulaşabilir kayıt olabir ve oyunu indirebilirsiniz.

maxayrac1.png


Epicgame Resmi Sitesi

Kayıt olmak için


https://www.epicgames.com/id/registe...f9b4e883463ab4

maxayrac1.png


Oyunu ücretsiz almak için


Dikkat oyun 14-21.05.2020 tarihleri arasında ücresiz daha sonra ücretlidir.


https://www.epicgames.com/id/registe...f9b4e883463ab4
 
Tam dedim ekmeklik konu çıktı hemen hazırlarım bunu gece diye, ama ne görelim Kahraman başgan patlatmış mevzuyu. :jil:
 
Madem öyle oynamayalım mı [MENTION=210935]Terk-i Diyar[/MENTION],bir öncülük et konu sahibi olarak abimiz olarak : )
 
Selam. Buluşman nasıldı? Ve gelecekte olacak mı? Sadece hobilerim var https://betwinnerturk.com/ ve tanışmak istediğim insanlar. Hobilerimi ve hobilerimi başka insanlarla paylaşmanın güzel olacağını düşünüyorum. Sizden herhangi bir haber duymaktan mutlu olurum.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst