• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.com adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Cengiz Han 2 Irklar: Tüfekçi Rehberi

Deepblue

~More Than Blue~
Administrator
18 Nis 2007
61,126
3,901
113
Ankara
maxigamebanner1.png


maxayrac3.jpg

Tüfekçi

Kullandığı Silahlar: Keskin nişancı tüfeği ve özel kurşun

detay_tufekci.png


Hakkında:Krallık’ın özel eğitilmiş tüfekçileri hem savunma hem de saldırıda özel olarak eğitilmiş birimlerdir. Doğu’nun ateş gücü ile, Batı’nın silah yapma yeteneklerini sentezleyerek bir araya getiren tüfekçiler, Krallık’ın en iyi uzun menzilli silahlarına sahiptirler. Bir deyişe göre; Cengiz Han’ın Avrupa’yı fethederken kullandığı en büyük gizli silahı tüfekli birlikleridir.

Savaş Meydanında:Tüfekçi en dengeli sınıflardan biridir. Uzak mesafelerden düşmanlarını etkisiz hale getirebilmesinin yanı sıra diğer menzilli sınıflara göre daha sağlam savunmaya sahiptir. Silah arkadaşlarına sağladığı, savaş formasyonu gibi taktiksel özellikler ile savunma ve saldırı yeteneklerinin arttırabilir.

En önemli özelliklerinden biri de “Ölü Numarası” yaparak, savaşın kızıştığı durumlarda yardım gelene kadar kendisine zaman kazandırabilir.

Kullandığı Yetenekler


“Ateş gücümü hafife aldığın zaman, ölüm ile tanıştığın zamandır”

Yetenekler

SimgeİsimEtkiler (Seviye 10 Yetenek)
guc_patlamasi.jpg
Güç PatlamasıHedefe %300 menzilli vuruş yapar ve hedefin vuruşunu 6sn için 15 puan azaltır. Yenileme Süresi: 15sn. Büyü hazırlık süresi yok.
savas_duzeni.jpg
Savaş DüzeniKaçınmayı 12 metre çapındaki bir alanda 6 parti üyesi için 20 dakikalığına 12 birim arttırır. Yenileme süresi: 30sn. Büyü hazırlık süresi yok.
tam_onikiden.jpg
Tam OnikidenHedefe önce %390 Menzilli Hasar verir artı 3sn boyunca saniyede 45 Menzilli Hasar verir. %75 Menzilli Saldırı Bonusu verir ve hedefin Menzilli Savunmasını %45 düşürür. Yenileme Süresi: 0.8 sn. Büyü Hazırlık Süresi: 3sn.
dolum.jpg
Dolum10 Kurşun Yenileme Atış Süresi 4sn Yenileme Süresi: 0.8 sn.
keskin_avci.jpg
Keskin AvcıMenzilli Saldırıyı kalıcı olarak %100 arttırır.
nefsi_mudafaa.jpg
Nefsi MüdafaaKaçınma: + 50 Kaçınma 5sn sürer. Yenileme Süresi: 120sn. Büyü hazırlık süresi yok.
kursun_yagmuru.jpg
Kurşun Yağmuru5 metre çapındaki 6 hedefe 6 sn boyunca 0.75 saniyede bir %150 Menzilli Hasar verir. Yenileme Süresi:30sn Büyü Hazırlık Süresi: 6sn
ag_kapani.jpg
Ağ KapanıHedefi zemine saplar ve 9.5sn boyunca hedefin yeteneklerini kullanmasını engeller. Büyü yapan hareket ettiğinde etki ortadan kaybolur.| Yenileme Süresi:60sn Büyü Hazırlık Süresi: 9.5 sn.
sakinlestirici.jpg
Sakinleştirici5s için hedefi sersemletir. Saldırıya uğradığında etkisi yok olur. Yenileme Süresi: 30sn. Büyü hazırlık süresi yok.
odak_alevi.jpg
Odak AleviVuruş Şansını sürekli olarak 15 puan arttırır.
fanatik_saldiri.jpg
Fanatik SaldırıSürekli olarak Kritik Vuruş'u 10 puan arttırır.
olu_taklidi.jpg
Ölü TaklidiAnında 4 Kurşun yeniler Tüm Hasarlara bağışıktır, 15sn hareket edemez veya yetenek kullanamaz. Etki manüel olarak ortadan kaldırılabilir| Yenileme Süresi: 180sn. Büyü hazırlık süresi yok.
hizli_ates.jpg
Hızlı Ateş17sn için saldırı yeteneği yenileme süresini kaldırır. Yenileme Süresi: 180sn. Büyü hazırlık süresi yok.
 
Mermi dolum skilli sayesinde, okçudan daha iyi bir seçenek olabilir Tüfekçi sınıfı. Şahsen ben kapalı beta zamanında ikisini de test etmiş biri olarak, mesafeli saldırı sınıfı sevenler için ilk Tüfekçiyi öneririm.
 
Geri
Üst