• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.com adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Call of Duty COD 8 Modern Warfare 3 Türkçe Yama İndir

Deepblue

~More Than Blue~
Administrator
18 Nis 2007
61,126
3,901
113
Ankara
header.jpg


Genel Bilgi ve Açıklamalar:

Call of Duty 8 Modern Warfare 3 Türkçe yama uzun soluklu ve meşekkatli bir çalışmanın ardından tamamlanarak yayımlandı. Gerçekten de mükemmel ötesi bir çeviri olmuş, bunu aşağıdaki videoyu izlediğinizde anlayacak ve bize hak vereceksiniz. Gurur verici bir çalışma olan Modern Warfare 3 Türkçe seslendirme (dublaj) çalışması için Call of Duty Türkiye olarak aşağıda tam listesini bulabileceğiniz 60'a yakın kişiden oluşan yapım ekibini tebrik ediyor ve çalışmalarının devamını diliyoruz.

Modern Warfare 3 oyun menülerinin %100'ü Türkçe'ye çevrilirken seslendirmesi %97 gibi yüksek oranda tamamlanan ve Türkiye'de bir ilk olan seslendirme projesi, bugüne kadar yapılan diğer yamaların aksine Türkçe alt yazılı olarak değil Türkçe seslendirme ve İngilizce alt yazılı olarak oyunculara sunuldu, böylece yabancı dile sahip olanların da Türkçe seslendirmeye sahip bir oyunu anlayabilmeleri sağlanmış oldu.

Twitch TV Kanalı'nda anlık izleyici sayısının 2.000-2.500 ziyaretçiyi aştığı ve 25.000'in üzerinde MW3 oyuncusunun izlediği canlı yayınla 24.12.2013 tarihinde tanıtımı yapılan dev proje aslında o kadar önemli ki seslendirme çalışmasının oyuna getireceği ivmenin farkında olan ticari kuruluşlar zaten satışı durma noktasına gelmiş olan Modern Warfare 3 oyununda indirime gitme ihtiyacı hissettiler. Legal oyun lisansı almak isteyenlerin önce bindirime sonra indirime giden firmalara karşı ihtiyatlı olmaları gerekiyor.

MW3 Türkçe seslendirme fragmanı da oldukça başarılı hazırlanmış, birkaç saniyeliğine İngilizce oyun menü yüklemeleri ve seslerle başlayan videoda birdenbire ''Beyler Prag'a Hoşgeldiniz'' cümlesini üstelik kaliteli bir sese sahip seslendirmenden (Burak ŞENTÜRK) duymak insanı gerçekten heyecanlandırıyor ve kendinizi sanki oyun içerisinde hissediyorsunuz. MW3 Türkçe yama çalışmasında sürprizler de yer alıyor, MW3 oyununun Westminister Metro İstasyonu görev bölümünde duvarlardaki reklam panolarında Türkiye resmi tanıtım filmi ile OyunÇeviri tanıtım logoları birlikte yer alırken yolculara Türkçe anonslar yapılıyor.

MW3 TR Yama Kurulumu:

MW3 seslendirme yaması sadece PC desteklidir. İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyayı çıkardığınızda oluşan klasörün içerisinde Call_of_Duty_Modern_Warfare_3_TR_Yama_v1.00.exe, data00.7z, data02.7z, data03.7z setup dosyaları ile kurulum bilgisi.txt yardım dosyasını göreceksiniz. Tüm dosyalar bu klasörün içerinde iken exe uygulama dosyasına çift tıkladığınızda kurulum başlayacaktır. Setup süresi işlemci gücüne göre 15-20 dk. ile 1 saat civarına sürecektir, bu yüzden kurulum süresince sabırlı olmalı ve yarıda kesmemelisiniz.

İndirme Linkleri:

Modern Warfare 3 Türkçe Yama Setup İndir : MW3 Türkçe Yama İNDİR (2.2 Gb.)

Modern Warfare 3 Türkçe Yama Torrent İndir : MW3 Türkçe Yama Torrent İNDİR

Videolu Kurulum Rehberi:

 
Geri
Üst