• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.com adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Brick Force Oyun Modları Rehberi

Deepblue

~More Than Blue~
Administrator
18 Nis 2007
61,126
3,901
113
Ankara

Oyun modlari


Dünyanın dört bir köşesinden arkadaşlarınızla oynamak için en sevdiğiniz modu seçin. Brick-Force sana seçebileceğin çok sayıda Silah ve Aksesuar sunar. Ama en güzeli: Nesneleri DİLEDİĞİN şekilde yükseltebilirsin! Yükseltme Eklentisi senin zafer biletin! Unutma, donanımın ne kadar iyi ise puanın o kadar yüksek olacaktır. Yükseltme ve oyun modları hakkında daha detaylı bilgi birazdan. Brick-Force sana seçebileceğin çok sayıda Silah ve Aksesuar sunar. Ama en güzeli: Nesneleri DİLEDİĞİN şekilde yükseltebilirsin! Yükseltme Eklentisi senin zafer biletin! Unutma, donanımın ne kadar iyi ise puanın o kadar yüksek olacaktır. Yükseltme ve oyun modları hakkında daha detaylı bilgi birazdan.

Başlamadan önce …

Bir Taş almak için Mağaza’da "Yükseltme“ bölümüne gidin. İki farklı Taş grubu mevcuttur: Biri Kıyafetler bir diğeri ise Aksesuarlar içindir. Envanterinizde geliştirmek istediğiniz nesneyi üzerine tıklayarak seçin ve alttaki küçük mavi "Nesne Yükseltme“ butonunu tıklayın ve bu sayede Yükseltme ekranına geçin.

Elit olmayan silahlar veya ekipman taşları rastgele silah ve/veya donanım niteliği yükseltmek için kullanılabilir. Küçük Taş bütün rütbeler tarafından kullanılabilir ve bütün nitelikler Seviye 3’e ulaşana dek mevcuttur. Seviye 4 ve üstü yükseltmelerde "Kıdemli Subay 3“ ve nitelik seviyesi 6’ya kadar uygun olan orta taş gereklidir. Nitelik seviyesi 7 itibariyle büyük taşa ihtiyacınız vardır ve asgari "Yüzbaşı 5“ rütbesine ulaşmış olmalısınız.

Henüz yükseltilmemiş bir nesneyi geliştirmek asla başarısızlıkla sonuçlanmaz. Fakat öncesinde yükseltilmiş bir nesnede başarısız olma riski vardır.

Elit Taşlar size ultra yükseltme sağlar. Asla başarısız olmayan bu Taşlar herhangi bir rütbeye bağlı olmaksızın dilediğiniz nitelikleri yükseltir.

Takım Ölüm Maçı

Odanın ismiyle birlikte iki takım göreceksiniz: kırmızı ve mavi. İki takımdan hangisi daha fazla kişiyi mağlup ederse, o kazanır.

Takım Ölüm Maçı size, seçtiğiniz bir harita üzerinde en fazla 8'e karşı 8 kişiyle oynamaya izin verir; hangi takım diğerinden daha çok üye önce mağlup ederse, o takım kazanır.

Ölüm Maçı


Bu bir klasik Ölüm kalım mücadelesi durumudur. Harita üzerindeki herkes herkesi yenmeye çalışır. "Öldürmeler" bu turda kaç kişinin mağlup olduğunu gösterir, "Sayım" ise bu turu önceden bitirmek için daha ne kadar mağlup edilecek kişi kaldığını gösterir. Gerekli mağlup sayısına ulaşılmazsa, belirlenen oyun süresi sonunda oyun biter.

shooter7.jpg


Klasik bir Ölüm Kalım Mücadelesi oynamak isterseniz bu modu oynayın.

Patlatma

Kırmızı takımın amacı, bir bomba yerleştirmek, mavi takımın amacı ise onu etkisiz hale getirmektir. Kırmızı takımın tüm üyeleri bir bomba taşır. Her "Patlatma" haritasının içerdiği iki patlama noktasından birisine erişmek onların amacıdır. Bomba belirtilen sürede patlamazsa, kırmızı takım kaybeder.

  • Bir turu kazanmak için Kırmızı Takım bütün Mavi oyuncuları yok etmeli veya bombayı yerleştirmeli ve Mavi takımın onu etkisiz hale getirmesini engellemeli. Eğer geçerli süre dolar ve bomba henüz yerleştirmemiş ise Kırmızı Takım turu kaybeder.
  • Bir turu kazanmak için Mavi Takım bütün Kırmızı oyuncuları bomba yerleşmeden önce yok etmeli veya bombayı bizzat patlatmalı veya (belirlenen) süre dolmadan en az bir üye ile hayatta kalmalı.
shooter9.jpg


Bir bomba yerleştirmek ve savunmak (kırmızı takım) veya diğer takımın bomba yerleştirmesini engellemek (mavi takım) için Patlama modunu seçin.

Bayrağı Kap (CTF)

CTF veya Bayrağı kap modunda oyuncuların tek bir amacı vardır: bayrağı almak ve rakibin bayrak noktasına taşımak. Bayrak noktalarını radarda görebilirsiniz.Bayrağı taşıyan bir oyuncu mağlup olduğunda, bu oyuncu harita üzerinde rastgele bir ortaya çıkma noktasında yeniden ortaya çıkar ve süreç içinde bayrağı düşürür. Bu bir kez olduğunda, bayrak herkesin radarında tekrar gösterilir ve tüm oyuncular bayrağı yenilmiş eski taşıyıcının düşürdüğü yerden alır. Ekranın üst kısmındaki kırmızı ve mavi rakamlar bir takımın belirlenen bırakma noktasına bayrağı bırakmada kaç kez başarılı olduğunu gösterir. Bir turda kim bunu en fazla yaparsa, o kazanır. Alttaki çubuk, sizin bırakma noktalarından ne kadar uzakta olduğunuzu gösterir.

shooter8.jpg


Mavi takım, bayrağı kırmızı bırakma noktasına ve Kırmızı takım da tam tersi şekile mavi bırakma noktasına taşımak zorundadır.

İnşa Et & Yık

İnşa Et & Yık sizlere, birden fazla İnşa evresini Ekip-Modu ile birleştirmek gibi eşsiz bir imkan tanır. Oyuna başlamadan önce haritan boyutunu tanımlama imkanınız vardır. Ayrıca ilgili inşa ve oyun süresi ile ne kadarını oynamak istediğiniz ayarlanabilir. İlk inşa modunun bitmesi ile birlikte iki takımın arasındaki ayırıcı duvar iner ve Takım Ölüm Maçı başlar.Bu sürenin dolması ile birlikte öncesinde inşa ettiğiniz binalara devam edebileceğiniz yeni bir İnşa modu başlar.

shooter10.jpg


İnşa Et Modlarında güçlü savunma duvarları inşa edin ve onları Ekip Evrelerinde özel Üssünüz olarak kullanın.

Savunma Modu

Savunma Modu, çok oyunculu aksiyonu kendi bilgisayar canavarına savunmanın ve rakip takıma saldırmanın mücadelesi ile birleştirir. Bu sayede dövüş, strateji ve ekip çalışması içeren heyecan verici bir karışım oluşur. Dört oyuncuya varan iki takım karşılaşma sürecinde arılarını (ve diğer canavar türlerini) diğer rakip takıma karşı korumalı. Mavi arılar bu esnada mavi takım tarafından, kırmızı arılar da kırmızı takım tarafından korunmalıdır. Maç başlamadan önce Çıkış Portalından tur bitimi öncesinde kaç arının kaçabileceği ayarlanabilir. Sayacın altındaki skala bir Boss Canavarın ne zaman çıkacağını gösterir. Örneğin mavi takım rakip takımın ilk 20 canavarını yok ettikten sonra yok edilmesi daha zor bir mavi Boss çıkar. Boss canavarlarınıza iyi bakın! Eğer Boss’unuz çıkış portalına girerse takımınız bonus puanları alır ve galibiyete bir adım daha yaklaşır. Bu modda yok edilen daha doğrusu kaçan canavarların sayısı galibiyet ve mağlubiyeti belirler.
 
Geri
Üst