• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.com adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Bleach Online Bot Ücretsiz İndir (Bleach Online Game Helper)

Deepblue

~More Than Blue~
Administrator
18 Nis 2007
61,126
3,901
113
Ankara
Sevgili oyuncular

Bleach online botu resmi ve yasal bir bottur. (Bleach Online Game Helper olarakta bilinir) Bu bot Toolwagon tarafından resmi olarak Bleach Online için hazırlanmıştır. Bot oyuncu deneyemini ileriye taşımak için birçok otomatik fonksiyonu beraberinde getiriyor.

Bleach Online Botunu kullanararak herşeyin tam otomatik olduğu bir Bleach Online keyfini sürebilirsiniz. Otomatik özelliklerden bazıları; Otomatik ana görevler, otomatik günlük görevler, otomatik günlük aktiviteler, otomatik savaşma, otomatik eve geri dönüş vs. birçok otomatik özelliğe ve daha fazlasına sahip olursunuz.

İndirme / Download

Bleach online botunu aşağıdaki deneme keyi ile birlikte günlük kısıtlı bir süre için ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. (Günde 3 kez her seferinde 1 saat olmak üzere kısıtlama vardır)

Ücretsiz Deneme CDKEY: ADWBUHIGECVBCJJSFTWVITVDFDIKCJJT

İndirme Download Link:

http://www.mediafire.com/download/lf6waac7edq3cdq/Bleach_Online_Bot_v1.0.exe

Eğer deneme sürümü ihtiyaçlarınızı karşılamaz ve daha fazlasını isterseniz aşağıdaki linkten botun tam sürümünü satın alabilir ve kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz.

Satın Alma Linki:

https://toolwagon-official.myshopify.com/products/bleach-online-bot-toolwagon-cd-key

Botun Başlıca Önemli Özellikleri:

- Otomatik ana görev yapma

- Otomatik günlük görev yapma

- Otomatik günlük aktivitelere katılma / Yapma. Shinigami Evil Spirit, Quincy Evil Spirit, Guild War gibi ve dahası elbette Artık hiç bir etkinliği kaçırmayacaksınız.

- Otomatik savaşma / kasma. Arena, Trial, Hueco Mondo Attack ve Soul Hunt.

- Otomatik ev görevleri / işlerini yapma. Girl Friend Interaction, Party, Soul Interaction, gibi.

Soru ve Cevaplar:

S: Bleach Online Botunu nasıl kurarım?
C: Botu indirip ikonuna tıklamanız yeterlidir, herhangi bir kurulum işlemi gerektirmemektedir..

S: Bleach Online Botu nasıl kullanabilirim?
C:
1. Bleach Online'ı herhangi bir tyarayıcıdan açarak oyuna giriş yapın ve oyunu tam sayfa yapın.
2. Bot üzerindeki Register / Kayıt olma forumunu doldurarak kendinize bir üyelik açınız. .
3. Bot üzerindeki Settings / Ayarlar menüsüne tıklayarak hangi özellikleri kullanmak istediğinizi seçin / belirleyin.
4. Bot üzerinde Star butonuna veya klavyenizden F10 tuşuna basarak botu aktif hale getirin. F12 tuşu ise botu deaktif eder / durdurur.

S: Bleach Online Game Botu güvenilir midir?
C: Tüm kullanıcılarımıza büyük bir değer vermekteyiz. Bot tamamen güvenilirdir içerisinde herhangi bir virüs veya zararlı birşey bulunmamaktadır. Bazı virüs programları uyarılar verebilir ancak endişelenmenize gerek yoktur. Çünkü bot özelliği bakımından ve düzgün çalışabilmesi için sistem üzerinden birçok değişiklik yapmaktadır. Bunlar; sistem temasını değiştirme, renk derinliğini ayarlama, yazı tipi belirleme, yazı tipi görünümünü düzeltme gibi. Bu işlemler sisteme müdahale ettiği için bazı virüs programları bu konuda uyarılar verebilir.

Q: Bleach Online Botu hangi işletim sistemlerini destekliyor?
A: Microsoft Windows 7 & Windows 10.

Toolwagon Team
support@toolwagon.com
https://www.facebook.com/Toolwagon-1081342878595244/
 
Geri
Üst