• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.com adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Blade And Soul Sistem Gereksinimleri

Deepblue

~More Than Blue~
Administrator
18 Nis 2007
61,126
3,901
113
Ankara
maxigamebanner1.png

maxayrac3.jpg

Blade And Soul Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem GereksinimleriMinimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi (OS)Windows X / Vista / 7Windows XP
İşlemci (CPU)Intel Quad Core yada AMD Phenom II veya üstüIntel Dual Core veya AMD Athlon64
Bellek (RAM)4GB veya üstü2 GB veya üstü
Ekran Kartı (GPU)GeForce 8800GT veya Radeon HD 4850GeForce 8600GT veya Radeon HD4600
Disk Alanı (HDD)15GB15Gb
DirectXDirectX 9.0c veya üstüDirectX 9.0c
 
Malesef bu gereksinimler oyun optimizasyonu nedeniyle tamamen yanlış. Önerilen gereksinimlerden çok daha iyi bir sisteme sahip olmama rağmen kabalalık durumlarda fps 5e kadar düşmektedir :(
 
Malesef bu gereksinimler oyun optimizasyonu nedeniyle tamamen yanlış. Önerilen gereksinimlerden çok daha iyi bir sisteme sahip olmama rağmen kabalalık durumlarda fps 5e kadar düşmektedir :(

Oyun içindeki gereksiz şeyleri kapatırsanız daha iyi performans alırsınız.
Ayrıca konudaki bilgiler tamamen orjinal sitesinden alıntıdır.Her hangi bir yanlışlık söz konusu değildir.
Bahsi geçen orjinal site; https://support.bladeandsoul.com/hc/en-us/articles/205500389-System-Requirements
 
Ncsoftun önerdiği gereksinimlerin bu oldugunu biliyorum.
Ben oyunu oynayan biri olarak "OYUN OPTIMIZASYONU" nedeniyle bunların yetersiz olduğunu söylüyorum. Sırf oyun için bilgisayarıma format bile attım. Bütün oyuncularda böyle. Bu siteden okuyup başlayacak kişiler için yaziyorum.
i5
GTX 960
8gb
ile Kalabalık bosslarda fps 5-8 arasına kadar düşüyor. Nedeni oyun optimizasyonu yüzünden.
 
Örnek veriyorum; GTX960 lı bir ekran kartlı sistemde fps yüksek ayarlarda 30-35 veriyor gözlemledigim kadarıyla. Böyle yeni nesil oyunlar yüksek çözünürlükte oynanmalı aksi halde oyunun görsel efektlerinden, görsel şöleninden memnun kalmazsınız, zevk alamazsınız.
 
Aslında yeni nesil bir oyun degil bns . Sanırım 2008 in oyunuydu, sadece EU/NA ya yeni geldi. Optimizasyon sorunu nedeniyle oyunu yüksek ayardada düşük ayardada oynasak hiç bir fps değişmesi olmuyor. Solo dungeonlarda fps 110 a kadar çıkarken 6 kişilik dungeonda 20-35. 24 kişilik dungeonlarda 10-20 . Terror , bw gibi bosslarda 5 :D
 
Biliyorum, oyun bu sene avrupaya geldi ben henüz 3 yıldır takip ediyordum. Neyse yüksek ayarlarda oynanaması gereken bir oyun, düşük ayarlarda hiç oynanmasın daha iyi. Eziyet..
 
Aynen öyle oyun çok güzel. Ama yetenek istiyor baya bi diğer rpgler gibi degil :D
Bm açtım açtığıma pişman oldum oynayamadığımdan.
 
Arma 3 ten sonra optimizasyonu dünyanın en kötüsü olan oyun.
 
Geri
Üst