• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.com adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Archeage Patron Olarak Ücretsiz Oynama Rehberi

Deepblue

~More Than Blue~
Administrator
18 Nis 2007
61,126
3,901
113
Ankara
maxigamebanner1.png

maxayrac3.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Tekrar yeni bir rehberle karşınızdayız. Oyuna yeni başlamış olanların sıkça sorduğu "Abi karakterim EU da her ay patron almak çok maliyetli bunu bedavaya çıkaramıyormuyuz?" sorusuna cevap için "Archeage patron olarak nasıl ücretsiz oynanır?" rehberini hazırladık. Yazının tamamını okuyarak bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Patron nedir?

Archeage'i tam anlamıyla kısıtlamalar olmadan oynayabilmeniz için gerekli premium hesap adıdır. Ve bu https://archeage.trionworlds.com/ üzerinden 15$ karşılığında alınabiliyor. Günümüz kuruyla hesaplandığında 40TL gibi bir ücrete tekabül ediyor.

Patron olması ne işe yarar?

- Laborunuz oyun kapalıykende 5 dakika da 10 dolar.

- Maximum laborunuz 5000 olur.

- Oyun içinde kazandığınız experience %20 fazla olur.

- Oyunda arsanızın olmasına izin verilir.

- Arsa vergilerini ödeme kısıtlamanız kaldırılır.

- Auction house üzerinden satış yapabilir hale gelirsiniz.

Nasıl bedavaya patron alırım?

Öncelikle her ay 40TL vermek istemiyorsanız ve oyunun gerçek anlamında tadını almak istiyorsanız en azından 1 ay patron statünüzün olması gerekiyor. Yani başta bir kez oyunu satın alıyormuş gibi bu ücreti vermeniz gerekiyor. Eğer benim durumum buna da müsait değil derseniz onun içinde yöntemimiz tabiki var.

Hiç patronu olmayanlar ve başta bir kez dahi patrona para vermek istemeyenlere önerimiz;

-Öncelikle labora çok fazla ihtiyacınız var ve oyun kapalıyken sizlere labor gelmiyor. Oyununu oynamadığınız zamanlarda oyunu sürekli açık bırakmaya çalışın. Her 5 dakika da 5 labor yüklenecektir. Bu da günde 10 saat açık bir hesap için 600 labor demek. Ne kadar fazla açık bırakırsanız okadar hızlı para kazanacaksınız. Ben ortalama günde 20 saat açık bıraktığınızı düşünerekten günde 1200 laborunuz olacağını varsayıyorum.

-Görevlerinizi hızlı hızlı yapıp coinpurse toplayın

- Paranızı hiç birşeye harcamayın

- 1 haftada 50 level rahatlıkla olun

- Topladığınız coinpurse ları biriken laborunuzla harcayın, içinden düşen itemleri biriktirin ve chat kısmına yani faction chatine örneğin "WTS 100xSunlight Archeum Dust" yazın. Tabi önce ah den bunun tane fiyatına bakın. AH den %10 yada %5 indirimle elden satabilirsiniz. Kesin alıcı bulacaksınız.

- 50 leveldan sonra auroria da mob kesmeye başlayın buradan çıkan coinpurse lar daha fazla labor ister ama kazancı ve düşen itemların satıs degeri daha fazladır. Eger sanslıysanız silah yada kıyafet dusurup satabilirsiniz.

- 50 levela kadar sürekli silah ve kıyafet gelecektir görevlerden eskiyen kıyafetlerinizi normal merchantlara satmayın. Bunları General merchant'tan alacağınız "Evenstone" ile kırın. sağ tıklayarak kırılabiliyor.

- Tahminime göre 1 ay sonunda 1500 golddan fazla paranız olur.

- Bunu elde ettiğiniz zaman tanesini 500golddan(her server da piyasa farklıdır) 2 tane "APEX" satın alın. "WTB APEXx2" yazarsanız chate onlar sizi bulacaktır.

- APEXleri elde ettikten sonra sağ tıklayın ve hesabınıza 2500 otomatik olarak yüklenecektir.

- Sonrasında https://archeage.trionworlds.com/ sitesine girip kendi üyeliğinizle giriş yapın.

- Giriş yaptıktan sonra sayfanın en altında "30-DAY PATRON PASS" 2400 kredi degerinde olanın yanındaki butona tıklayın ve tamam. Artık patronunuz var. Artık her ay sadece ortalama 5 gün girerek 1 er saat harcayıp(Bu serverın apex fiyatlarına bağlı değişir) diğer ayın patronunu çıkarabilirsiniz.

Şimdi patronu olup diğer ayın patronunu nasıl bedavaya getireceğinizi anlatıcam;

- EU da ana hesabınızın oldugunu varsayıyorum.

- Oyun login ekranında sağ üstte server seçiminden North America yı seçin ve oyuna girin.

- Orda her hangi bir serverda bir karakter açın. Server farketmez, ama karakter seçimini Harani olarak yapın.

- İlk başlangıç haritanız Arcum Iris olacaktır.

- Buradan koşa koşa yada yüze yüze Solis haritasından Halo Hallow'a geçin. Aşağıda tam olarak harita üzerinde ki konumu vardır.

20140523025920a0dsjvo5eq51zo98.jpg


- Geldiğinizde mining alanına ulaşacaksınız.

- Karakterinizi yeni açtığınız için 0 laborla başlayacak.

- Oyunu kapatın ve 2 gün sonra tekrar oyuna girin. Girdiğinizde 5000 laboru görebilirsiniz.

- 5000 laboru burda ki taşları toplayarak 1 saatte harcayabilirsiniz.

- Bahsettiğimiz 1 saat oyunda ki minning tecrübeniz arttıkça çok fazla düşecektir.

- 5000 laboru sıfırladığınızda inventory de çeşitli taşlar göreceksiniz.

- Bunların tamamını AH den satarak 150gold civarı para toplarsınız(server piyasasına göre değişir)

- Sonra her gün buraya girin ve aynı işlemleri tekrarlayın

- 1 ay sonunda her gün girip bunu yaparsanız 150 loyalty tokenınız ve en az 2100goldunuz olur. 150 tokenı sattığınızı düşünürsek şuanda 750gold. 2850gold yapar.

- 2850 golda 5 apex alırsınız yani 2 aylık patronunuz çıkmış demektir.

T4D.jpg


- 5 apex demek 6250 kredi demektir. Bunun 2400ü ile patron alsanız 3850kredi size kalır. Ana karakterinizle bu kredilerle market place den birşeyler alsanız ve oyunda ah den satsanız yaklaşık 1400 gold kazanırsınız.

Alıntıdır.
 
hayırlı akşamlar bir şey sormak istiyorum ben bir üyelik üzerinden patron aldım diyelim acaba ayni üyelik içinde 2.karakteri yaratınca o patrona hala geçerli oluyormu ?
 
Sıkılmadan okudum bu kadar uğraşa değecek bir oyun mu acaba araştırayım bi .
 
Sıkılmadan okudum bu kadar uğraşa değecek bir oyun mu acaba araştırayım bi .

Benim 4 senedir düzenli olarak oynamak istediğim oyundu, fakat iyi bir bilgisayar sistemim yoktu. Uzun bir müddet olmayacak gibi duruyor. Oyunun popülerliği biraz yitirilmiş, herkes Black Desert a geçiş yapmış, ama tabi ki oynayan var, işleyişi hala aklımda, çünkü 2 sene boyunca dandik bir bilgisayarda kasa kasa öğrenmiştim her şeyi. Savaşları muazzamdı. Ama eninde sonunda bir kez daha giriş yapacağım o oyuna.
 
Geri
Üst