• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.com adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

2014 Ygs Başvuru Tarihi Açıklandı!

  • Konuyu başlatan Adventurous
  • Başlangıç tarihi

Adventurous

ygs-basvurulari.jpg



Uzun zamandır ÖSYM’den beklenen 2014 Ygs Başvuru tarihleri açıklaması geldi. ÖSYM bu yıl geçen yılların aksine Başvuru Tarihleri açıklamasını beklenenden daha erken yaptı. ÖSYM’nin her yıl Aralık ayının ortalarında açıkladığı 2014 Ygs Başvuru Tarihi bu yıl Kasım ayında açıklandı. Biz de Hayat Bir Sınav ekibi olarak bu süreci sizler için takip ettik. Geçtiğimiz yıl ÖSYM 17 Aralık tarihinde resmi duyurusunu yapmış ve tarihi açıklamıştı. Bu yıl da 2014 Ygs Başvuru Tarihi‘ni ÖSYM 12 Kasım 2013 tarihinde açıkladı. Ygs Başvuruları bilgisinden önce isterseniz öncelikle birkaç faydalı bilgiyi sizlerle paylaşalım:


Aşağıdaki tabloda geçtiğimiz yıllardaki YGS başvuru sayılarını bulabilirsiniz:


2013 YGS 1.923.033
2012 YGS 1.860.515
2011 YGS 1.711.254
2010 YGS 1.587.410


Görüldüğü üzere her yıl açılan üniversiteler ve arttırılan kontenjanlarla birlikte Ygs’ye başvurular da her yıl artarak devam ediyor. Bu da adayların rekabet edecekleri kitlenin her yıl daha fazla arttığı ve işlerinin zorlaştığı manasına geliyor. 2014 YGS’ye başvuruların da önceki yıllardaki artışa paralel olarak oldukça yükseleceği görülmekte.


2014 YGS Başvuru tarihleri ÖSYM tarafından açıklanmıştır:


2014 Ygs Başvuru Tarihi : 2 – 15 Ocak 2014
(ÖSYM Başvuru Tarihleri’ni 12 Kasım 2013 tarihinde açıkladı.)


Geçtiğimiz yıllara ait sınav ve başvuru tarihlerini aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz:
SINAV ADI SINAV TARİHİ BAŞVURU TARİHLERİ
2014 YGS 23 mart 2014 2 – 15 Ocak 2014
 
La bunu görünce midem de bir kıpırdanma oldu çok pis heyecan bastı.
 
2013 YGS-LYS sınavlarına girmiştim. Bu sene tekrar deniyorum. Bilgilerimde değişmiş olan sadece okuldan mezun olmam. Tekrar başvuru için okuduğum liseye mi gitmeliyim yoksa netten yapabilir miyim?
 
beyler ben geçen sene girmiştim ygs bu senede girmek istiyorum ama şuanda okumuyorum oluyomu?
 
beyler ben geçen sene girmiştim ygs bu senede girmek istiyorum ama şuanda okumuyorum oluyomu?
Olur neden olmasın ki. Git ösym'ye yatır ücreti, dekontu okuluna götür yeterli olacaktır. :)

Ama onun öncesinde okula sor derim. Çünkü ne olur ne olmaz, bu ösym'ye belli olmuyor. Bende yanlış bilgi vermek istemiyorum :) Bildiğim kadarıyla, ücreti yatırıp dekontu okula götür orda hallediyorlar zaten. :)
 
Ben Pazartesi Veya Salı Günü Yaptırcam Ancak Çok Heyecanlıyım :D İlk Defa Gircem.
 
bende girip girmemeyi düşünüyorum fazlalık yapsam mı yapmasam mı diye :D
 
kayıtlara son 5 gün kaldı

Daha önce sınava girmiş adayların resimleri eskiyse ösym tarafından silinmiştir yeni resim için sınav merkezlerine gidip yeniletebilirsiniz

3 Lirada giriyor haberiniz olsun :)
 
Geri
Üst