Odessa
Aileden
- Aktiflik
-
- K.Tarihi
- 11 Eyl 2013
- Puanı
- 34
bi önceki konuda ram alcağımı söylemiştim çok şükür elime geçti ramler fakat şöyle bi sorun var ram slota tam oturmuyo normalde laptop ramlerini bilirsiniz kenarlardaki tırnakları çektirince ram atar yuvadan benimki tam oturmuyo yerinden kayıyo boyurları aynı ramlerin orjinalde takılı olan 1 slota takıyorum yeni ramin birisini oraya tam oturuyo fakat power tuşuna bastigim anda açıldığı gibi kapanıyo direk elektirik kesiliyo anakarta gelen sorun ne 1-ram neden oturmaz slota 2- 1.slota oturtuğum ramim takıldığında neden pc açılmaz normal rami takıyorum 4 gb açılıyo pc taktığımda 4 gb frekanslar aynı 1333 ama açılmıyo ramlar bozuk olabilirmi dicem ama kutusunu kendim açtım hadi 1 isi bozuktur diyelimde 2 si birdenmi bozuk anlayamadım 
----------
+++ yardım beyler anakartımın ram slotları üzerinde DDR2 veya DDR3 yazmıyor alttaki 4 gb ramin takılı olduğu slottaki ram ddr3 bu DDR2 veya 3 arasında boyut farkı oluyomu ramde yoksa standartmı oluyo ?

----------
+++ yardım beyler anakartımın ram slotları üzerinde DDR2 veya DDR3 yazmıyor alttaki 4 gb ramin takılı olduğu slottaki ram ddr3 bu DDR2 veya 3 arasında boyut farkı oluyomu ramde yoksa standartmı oluyo ?