SinGLeShoT
Banlanmış Üye
......
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaşım için çok teşekkürler Ancak Ben Ne Yapacağımızı anlamadım ?![]()
Yapacağınız şey , sizin databeseleriniz yerine arkadaşın paylaştığı databeseyi kullanmak, clienti indirip sizin fileslerinizde data kısmınada oyunun clientindeki datayı çıkartıp atmak client ilede oyuna girmek![]()
Kusura Bakmayın Çok soru soruya olabilirim. Ama bu işlerde sizin kadar iyi değilim. Clienti indirip Files--> Data Kısmından oyunun clientindeki datayı çıkartıp atınca Direk olmuyor mu Ayriyetten DB Kısmında ayarlamalar yapmam gerekirmi ?
Şuanda Sunucuda Server Açık. Arabia map'ı da Eklemeyi Çok istiyorum. Eğer Vaktiniz varsa iletişim'e Geçebilirmiyiz ?
Pk2 Kısmı Varsa Onları ben hallederim ama DB Yi anlamıyorum :/
hocam basit şeyler biraz araştırma yapsanız herşey detaylı olarak forumda mevcutŞuanda Sunucuda Server Açık. Arabia map'ı da Eklemeyi Çok istiyorum. Eğer Vaktiniz varsa iletişim'e Geçebilirmiyiz ?
Pk2 Kısmı Varsa Onları ben hallederim ama DB Yi anlamıyorum :/
Ben pek anlamıyorum aslında sizin yapıcağınız şeyleri söyleyeyim size
-Arkadaşın verdiği databeseyi indirip sizinkiyle restore edin ama kendi datanızın yedeğini alın.
-Databeseye Gm çara giriş yapmak için ıp'nizi ekleyin
-Oyun Client'indeki data.pk2sini çıkartıp filesdeki data klasörüne atın
-Sonra clientin ıp'sini siz kendi ıp'nize göre ayarlayın
-Serveri açın ve clientten giriş yapın bu kadar![]()
Eğer bu kadar ise çok zor gözükmüyor. Sadece Restore Etmekte Sıkıntı çekebilirim Gerisi BasitEyvallah kardeşim Çok yararın dokundu Bazı forumlarda +rep Var eğer bu forumda'da varsa veriyim sana ?
Hiç gerek yok eğer takıldığınız bir yer olursa ö.m atın ben tw ile size yardımcı olmaya çalışırım
----------
Arkadaşta restore yaparken shard restore olmuyor acaba hatalımı paylaşıldı yoksa biz mi beceremedi![]()
Dosyalar SorunsuzEkledik Client inmesini bekliyorum
![]()
Arkadaslar Su İşlemleri Yaptım Ama Hata Alıyorum
-DB Restore Ettim.
-Verdiginiz Clientteki Data yı Pk2 İle Çıkartıp Files deki Datalarla Degiştirdim.
-IP Falan Ayarlı
-Daha Sonra Oyunu Actım SMC Ye Kadar
-Ama Gameserver Hata Verıyor 11 dg Itemlerden 13dg Itemlere Kadar..
-Dolayısıyla GameServer Acılmayınca SwDe Acılmıyor..!!,
-Gold Prince Falan Yazıyor
-Yardım Edersenız Memnun Olurum
Tesekkurler Maxigame.. Tesekkurler Konuyu Acan Kardes.