-
Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Beyler thresh nasıl bir şey pentaya çıkabilir mi ? Attığını vurabilir mi ? Ona göre alıcam. 
Ultisi çok bi işe yaramıyo ya anca kule altı daldıkları zaman işe yarayabilir yoksa kendi etrafına çıkartıyo onu dediğiniz gibi adamın ultiye kafa atması lazım ama o kendi takımından adamı yanına çekme olayı hoşuma gitti shield veriyo bide çok hoş
yok öle darius gibi uçup parçalayan bi hero değil
sen kill almıcaksın daha doğrusu yanindaki adc ye bırakıcaksın sana göre değil ilerde anlarsın faydasını
destek mestek fakat adcsi iyi 
Sağolun arkadaşlar bana göre değilmiş ben daha çok 5 vs 1 karakteri arıyorum akali xin zhao gibi. 
Sağolun arkadaşlar bana göre değilmiş ben daha çok 5 vs 1 karakteri arıyorum akali xin zhao gibi.
Bende Wukong öneririm hazır rotasyonda denersin hem veya Renektonda olabilir