Oncelikle merhaba arkadaslar. Bu konunun hic sakasi olmadigini bizzat basima gelince anladim. Bundan 75 gun kadar once supheli bir cinsel iliskim olmustu (korunmasiz). İlk baslarda onemsemiyordum. Sonradan arastirdigim zaman bunun ne kadar tehlikeli sonuclara yol acacagini ogrendim ve icime bir kurt dustu. Sonuc olarak bulasma riski var. Hastaneye gittim ve gerekli gunumun testini yaptirdim. Bunun ayri ayri farkli test gunleri var. Ben 30-90 gun arasi testimi yaptirdim. 6 ay sonra tekrar yaptirmam gerekiyor. Cunku bu testlerin %100 net sonucu yok. %99 ve %98 dogru sonuc veriyor bu araliktaki testler. Fakat 6. Ay ve sonrasinda %100 olarak net sonuc veriyor.
Bunu neden actim? Benim durumumda olan arkadaslar varsa ihmal etmesinler. Bunun ihmale gelecek sakasi yok cunku. Altta da sonuc resmimi paylasiyorum. Çok şükür ilk testim Negatif çıktı. Sonrası da var bu işin tabi;
Bunu neden actim? Benim durumumda olan arkadaslar varsa ihmal etmesinler. Bunun ihmale gelecek sakasi yok cunku. Altta da sonuc resmimi paylasiyorum. Çok şükür ilk testim Negatif çıktı. Sonrası da var bu işin tabi;