Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gün okuldan kitapları alıp kaçtım
Şimdiden 1 gün devamsızlık oldu![]()
Bu tiyoyu aldığım iyi oldu bak.
İlk hafta devamsızlıklar siteye işlenmiyor diye biliyorum. hmmmhmmm Bizde geçen sene 12. sınıfta iken okulun ilk haftası 1 hafta boyunca okulda 1saatten fazla durmamıştık. Hep kafeye CS ve LOTR oynamaya gittik.Yoklama alındığı halde e-okul'a işlenmedi. :ent
İlk hafta devamsızlıklar siteye işlenmiyor diye biliyorum. hmmmhmmm Bizde geçen sene 12. sınıfta iken okulun ilk haftası 1 hafta boyunca okulda 1saatten fazla durmamıştık. Hep kafeye CS ve LOTR oynamaya gittik.Yoklama alındığı halde e-okul'a işlenmedi. :ent
Bizede söylediler bunu, ne kadar geçerli olur orasını bilemem.2 gün üst üste özürsüz devamsızlık yapana disiplin cezası uygulancakmıs ( sanki biz gitmeyince ders işlemicekler :S )
Bizede söylediler bunu, ne kadar geçerli olur orasını bilemem.
Bizim okulda devamsızlıktan her sene en az 150-200 kişi kaldığı için 1 hafta sonra görürüz kimler disipline gidiyor bakalım..
Bu kuralı bende okudum.Gerçekten bu kural işleme alınırsa kesin disipline giderim.
![]()
abi 10 güne indirdin bırak tepe tepe kullanak ya![]()
4.kata iki sıra bir masa çıkardım :drunks
Sen yine iyiymissin bizde oturacak sırda yoktu :dAynen yaw 2. gün gittim sınıfa girdim.Sınıfı 44 kişi yapmışlar boş yer yokGittim ek binadan sıra kapıp sınıfa girdim
![]()
Aynen yaw 2. gün gittim sınıfa girdim.Sınıfı 44 kişi yapmışlar boş yer yokGittim ek binadan sıra kapıp sınıfa girdim
![]()
Sen yine iyiymissin bizde oturacak sırda yoktu :d
Yuh. 1. sınıfa mı başladınız siz. 44 kişi nedir yahu.Okunmaz o sınıfta.
![]()