Merhaba arkadaşlar yaşım şuan 20 2 yıllık bilgisiyar programcılığı bölümü okuyordum fakat bundan öncesinde polislik istiyordum puanım tutmadığı ıcın bu bölüme geldim yarısında ani bir karar değişikliğiyle tekrar hazırlanıyım dedim fakat 228 puanda kaldım hayırlısı artık yapıcak birşey yok
şimdi kafamı kurcalayan bir kaç soru var sizinle paylaşmak istiyorum... ilk olarak hep YGS düşündüğüm için LYS aklımın ucunda yoktu fakat şimdi girme hakkım var ama hiç bir bölüm düşünemiyorum çünkü ben polisliğe yoğunlaşmıştım sizce lysye çalışmalımıyım ? ... ikinci olarak Astsubaylık ve jandarma meslek okulları var bunların barajlarını sanırım geçtim başvurmayı düşünüyorum fakat ! " göz numaram sorun oluyor kusursuz kabul ediyorlar benim sol gözüm 1.75 sağ gözümde birşey yok ve budurumda askerlik hayallerimde suya düşüyor
....üçüncü olarak askere gitme durumum var askere gidip ordamı kalsam diye düşünmeden edemiyorum sürekli kafamda dönüp duruyor bu sorular sizce ne yapmalıyım nasıl birşey onerebilirsiniz size danışmak istedim fikir almak istedim ayrıca kafamıda biraz boşaltmak istedim
zamanını ayırıpta okuyanlara teşekkür ederim iyi forumlar