XxBLeacHxX
Banlanmış Üye
Olum millet evde neler besliyor şimdi faceden konuştuklarımızı söyletme burada gelmiş erdo diyo daha
Sus ve git :-D
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olum millet evde neler besliyor şimdi faceden konuştuklarımızı söyletme burada gelmiş erdo diyo daha
yav hehe
![]()
Lalelide işte takılıyorum tekstil mağazası var
ooooo maxigameden Aksaray'da çalışan yokmu hiç diyordum bendehangi firma kardeşim
konuya gelirsek Allah var türkmenler kadar kötüsü yoklalelideki rus çalışanlara bakarsan nerdeyse %70 çöplük müşterilerin kızlarına bakarsak bisey Diyemicem
![]()
Lalelide işte takılıyorum tekstil mağazası var![]()
Al benden de o kadarBende mi sorun var? Asyalı kızlar nedense bana itici geliyor.
Asyalı kızlar kimilerine göre güzel kimilerine göre çirkindir.Veya itici - çekicide olabilir.Bu kişisel bir zevk meselesidir.Bana göre çok tatlılar.
Yirim onları.
Bir - iki müzik koyayımda keyfimiz yerine gelsin.
2. kız dünyanın en şirin kızı galiba :grin
Konuyu bir an Hakan açtı sandım![]()
hadi alttakini anlıyorumda ilki ney beyaz ?![]()
aynenFavorim Ruslar :shm:
![]()
![]()
dünyalı kızlar forever kesinlikle ayrım yapan biri değilimdir hacım az güzel olsun nefes alsın ırkı önemli değil benim için![]()
beyler bugün yolda bi kız baktı bende ona baktım gittim yanına merhaba dedim üffffff abazaya bk hmn gliyo gdrmisin ltfn dediKEZBANLARDAN KAÇIŞ YOK
![]()
Asyalılar tatlı oluyor genelde güzel değil çoğu.