• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Anlamlı resimler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3.-5.-6. ve 7. leri tam anlayamadım ?

----------

Yani ordaki vermek istediği mesaj nedir?Konu nedir?

3.-5.-6. ve 7. leri tam anlayamadım ?

----------

Yani ordaki vermek istediği mesaj nedir?Konu nedir?
3 de insanlar protesto ettikleri karşı geldikleri başkalarının yapmalarını istemedikleri şeyleri farkında olmadan kendilerinin yaptıgını anlatıyor gibi
7 de ise sorunu çözmek yerine sorunu saklamayı anlatıyor

3 de insanlar protesto ettikleri karşı geldikleri başkalarının yapmalarını istemedikleri şeyleri farkında olmadan kendilerinin yaptıgını anlatıyor gibi
7 de ise sorunu çözmek yerine sorunu saklamayı anlatıyor

Bence 7 senin dediğin gibi ama 3-5-6da dogmatiklik var. İnsanlar sorgulamadan belirli bir fikre sabitlenip kalıyor ve yeni düşünceleri garipsiyor onları dışlıyor . Fark ettiysen kare olmayan şeylere karşıtlık var resimlerde

Geri